Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους της Φορτέτσας είχε ο επικεφαλής του Συνδυασμού ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης, που επισκέφθηκε τις γειτονιές της.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος έργων που κατασκευάστηκε στη Φορτέτσα και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής στην πόλη. Συγκεκριμένα, αντικαταστάθηκαν όλα τα παλαιά με σύγχρονα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και ομβρίων, συμβάλλοντας σημαντικά στην καλύτερη παροχή νερού στα νοικοκυριά, στην προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας. 
Παράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες σημαντικές παρεμβάσεις, με αναπλάσεις δρόμων, ασφαλτοστρώσεις και απόδοση κοινόχρηστων χώρων. 
Ο επικεφαλής των Ανοιχτών Οριζόντων άκουσε με προσοχή από τους κατοίκους τις νέες προτάσεις τους και τους ανέλυσε το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. 
Τέλος, οι κάτοικοι εξέφρασαν στον κ. Κουράκη την ικανοποίησή τους για το έργο που έχει γίνει στην περιοχή τους αλλά και τη στήριξή τους στον ίδιο προσωπικά και στο Συνδυασμό συνολικά των Ανοιχτών Οριζόντων και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook