Ζητήματα ανάπτυξης, εξωστρέφειας και απασχόλησης τέθηκαν στο επίκεντρο των επαφών που είχε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης με τις διοικήσεις του Επιμελητηρίου και του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου. 
Στη συνάντηση με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, όπου συμμετείχαν και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\”, τέθηκαν στο επίκεντρο ζητήματα περαιτέρω ενίσχυσης της εξαιρετικής συνεργασίας που υπήρξε τα τελευταία χρόνια. 
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ζήτησε από τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου όπως και από τη διοίκηση του ΕΚΗ να συμμετέχουν με εκπροσώπους σε επιτροπές του Περιφερειακού Συμβουλίου ενώ το επόμενο διάστημα θα υπάρξει και ακόμα στενότερη συνεργασία για την επιτάχυνση των διαδικασιών αξιολόγησης των προτάσεων για την ένταξη επιχειρήσεων σε επενδυτικά σχέδια.
Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κάλεσε τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου να καταθέσουν και τις δικές τους προτάσεις για θέματα εξωστρέφειας ενώ τόνισε πως η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει τη στήριξη της στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια από το Επιμελητήριο, με την απευθείας επαφή παραγωγών κρητικών προϊόντων με ξενοδόχους για την διασύνδεση του αγροτικού με τον τουριστικό τομέα.
Στη συνάντηση με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης πρότεινε να υπάρξει μία πρωτοβουλία ώστε το επόμενο διάστημα να υπάρξει μία ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με τη συμμετοχή εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων για ζητήματα ανάπτυξης και απασχόλησης.
Το απόγευμα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” επισκέφτηκαν τις συνοικίες του Πόρου, των Πατελών, της Χρυσοπηγής και της Αγίας Αικατερίνης. Το κλίμα στις συζητήσεις με τους πολίτες και τους καταστηματάρχες ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook