Σήμερα το πρωί κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μανώλη Συντυχάκη, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Μαρία Κοκοσάλη- Σαλούστρου και Γιάννη Κρίθινο και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννη Ξημεράκη, περιόδευαν στη Μάντρα του Δήμου Ηρακλείου.

Στην πλούσια συζήτηση που αναπτύχθηκε με τους εργαζόμενους ο Μανώλης Συντυχάκης τους κάλεσε να εμπιστευτούν τη δύναμη τους, το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που όλα τα προηγούμενα χρόνια μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο έβαλε εμπόδια στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου και διεκδίκησε μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Καταδίκασε την ομηρία που βρίσκονται πολλοί εργαζόμενοι στην καθαριότητα αλλά και σε άλλες υπηρεσίες του δήμου που εργάζονται τα τελευταία χρόνια με προσωρινές διαταγές δικαστηρίων, ενώ προ των πυλών βρίσκεται η «αξιολόγηση» και νέες απολύσεις στους ΟΤΑ και γενικά στο δημόσιο προκειμένου να ανοίξουν οι πόρτες για την πλήρη ιδιωτικοποίηση τους.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κάλεσαν τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν γύρω από τα σωματεία τους, να παλέψουν για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος σε ταξική γραμμή πάλης κόντρα στο κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του. Να διεκδικήσουν μέσα στο χώρο δουλειάς το γάλα και τα ΜΑΠ (Μέσα Ατομικής Προστασίας) που τους δίνονται σε ρεπό! Να αξιοποιήσουν όμως και το όπλο της ψήφου, να ενισχύσουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και το ΚΚΕ με κριτήριο τα καθημερινά τους προβλήματα και ποιος ευθύνεται γι’ αυτά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook