​Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση μιας είδησης που θέλει, μια δασκάλα από την Οκλαχόμα να παραδόθηκε στην αστυνομία ενώ κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου μαθητή της.

Η 25χρονη Κέλυν Τόμσον, παραδόθηκε στις αρχές την Δευτέρα ενώ είχε παραιτηθεί εδώ και καιρό από τη θέση της καθηγήτριας στο κολέγιο του Kellyville, εξαιτίας των κατηγοριών.

Οι άνδρες της αστυνομίας, έκπληκτοι, βρήκαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου μεταξύ της δασκάλας και ενός 16χρονου μαθητή της.

Μάλιστα ο πιτσιρικάς κατέθεσε στις αρχές ότι είχαν κάνει σεξ δυο φορές, την μια σε τοπικό ξενοδοχείο και την άλλη σε ένα πάρκο στην γειτονιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «ερωτική» δασκάλα σαν αντάλλαγμα του έβαζε… καλούς βαθμούς!!! Ο μαθητής, όπως φαίνεται, δεν ήταν ιδιαίτερα καλός στα Αγγλικά, ωστόσο χάρη την παράνομη σχέση του το τελευταίο τρίμηνο κατάφερε να αριστεύσει.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν η μητέρα του μαθητή, ανήσυχη, λόγω της περίεργης συμπεριφοράς του γιού της, έψαξε και ανακάλυψε τα «καυτά» μηνύματα.

Η 25χρονη γυναίκα φυλακίστηκε και θα δικαστεί.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook