Ανακοίνωση- καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου:

\”Σήμερα το πρωί πληροφορηθήκαμε ότι δύο άτομα, επιβαίνοντα σε μηχανή κατά μήκος της Λ. Ικάρου, με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο, αφαιρούσαν τις αφίσες για την κοινή κεντρική πολιτική εκδήλωση- ομιλία αυτής της Πέμπτης (15/05/2014) στην πλατεία των Λιονταριών, που διοργανώνεται ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής από την περιφερειακή παράταξη «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» και το δημοτικό ψηφοδέλτιο «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες», με ομιλητές τους: Μιχάλη Κριτσωτάκη (υποψήφιο περιφερειάρχη), Ηλία Λυγερό (υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου) καθώς και το σύντροφο Γιάννη Δραγασάκη.

Παρόμοια φαινόμενα παρατηρήθηκαν τόσο στη λεωφόρο Ιωνίας όσο και συνολικά στο κέντρο της πόλης, με την αφαίρεση του συνόλου των αφισών της εκδήλωσης.

Καταγγέλλουμε κατηγορηματικά τέτοιου είδους αήθεις πολιτικά συμπεριφορές και εύλογα αναρωτιόμαστε ποια άτομα και εξυπηρετώντας ποιο σκοπό, λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, προβαίνουν με τέτοιο επιδεικτικό τρόπο στο συστηματικό ξήλωμα των αφισών.

Τέτοιου είδους ενέργειες δυναμιτίζουν το κλίμα θυμίζοντας άλλες εποχές πολιτικής πόλωσης, προσβάλλουν τον πολιτικό πολιτισμό και εν τέλει θίγουν μόνο τα ίδια τα άτομα που τις υλοποιούν και τους εντολείς τους, αποδεικνύοντας τον προφανή εκνευρισμό και πανικό τους προ των αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης.

Η ανατροπή και η μεγάλη πολιτική αλλαγή με τη δύναμη της ψήφου των πολιτών, ξεκινάει αυτή την Κυριακή, 18/05/2014 και ουδείς μπορεί να την ανακόψει με παλαιοκομματικές πρακτικές.

Καλούμε τον λαό του Ηρακλείου να συρρεύσει μαζικά στην ομιλία αυτής της Πέμπτης δίνοντας μήνυμα νίκης, αποτυπώνοντας την πραγματική δυναμική που αναπτύσσεται στην κοινωνία.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook