Μαρία Κλεινάκη – Υποψήφια Σύμβουλος Κεντρικής Δημοτικής Ενότητας Χανίων με το Συνδυασμό \”Δημοτική Πρωτοβουλία 100/5\”

Αν τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής ενός ανθρώπου, τότε στην περίπτωση της Μαρίας Κλεινάκη, πολύ γρήγορα μπορείς να διαπιστώσεις την αυθεντικότητα και τη γλυκύτητα της ψυχής της.

Στην πρώτη της επαφή με τα κοινά ως Δημοτική Σύμβουλος  της Κοινότητας Χανίων το 2010, γνώρισε από κοντά τα θέματα του Δήμου.

Στοχεύοντας στην προώθηση του Πολιτισμού, στην Κοινωνική  Πρόνοια, τη στήριξη των ΑΜΕΑ και των λοιπών ευπαθών κοινωνικών ομάδων, στην αξιοπρεπή καθημερινότητα του Πολίτη και στην Τουριστική ανάπτυξη και προβολή των Χανίων, ρίχνεται ξανά στη «μάχη» των εκλογών στο πλευρό του Άρη Παπαδογιάννη, με το συνδυασμό “Δημοτική πρωτοβουλία 100/5 – Ενωμένοι Χανιώτες”.

Η Χανιώτισσα σοπράνο, με εξαιρετικές ανώτατες μουσικές σπουδές αλλά και αξιοζήλευτη παρουσία στα μουσικά δρώμενα, συνδυάζει με περισσή ευκολία τη μουσική, το θέατρο, με την τέχνη της φωτογραφίας.

Άνθρωπος που δίνει σημασία στη λεπτομέρεια, άλλωστε ο φακός μέσα από τον οποίο αποτυπώνει στιγμές της ζωής, της δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα μέσα από μια ιδιαίτερη μορφή αντίληψης,  δημιουργικής  δυναμικής και ακριβούς καταγραφής. Στοιχεία απαραίτητα για ανθρώπους που επιθυμούν να προσφέρουν, θέτοντας τον εαυτό τους στην κρίση των συμπολιτών τους και μοιραία λόγω διαδικασίας, ζητώντας την ψήφο τους.

Η Μαρία Κλεινάκη, μετά την επιτυχημένη εκλογή της ως δημοτικής συμβούλου, εμπνεύστηκε και υλοποίησε στο FB την ομάδα “Η δική σου ματιά στα θέματα των Χανίων”, δίνοντας βήμα σε κάθε πολίτη να εκφράζει ελεύθερα τον προβληματισμό του, τις απόψεις του και να διατυπώνει τις προτάσεις του για τα Χανιά. Σήμερα η ομάδα αριθμεί πάνω από 3.500 μέλη.

Το 2011 ίδρυσε την “Κ-Art Κλεινάκη” ομάδα μουσικού θεάτρου στα Χανιά, μαζί με την αδερφή της και καλλιτέχνιδα Γεωργία Ραφαέλλα Κλεινάκη, ενισχύοντας έτσι ενεργά την πολιτιστική ζωή της Κρήτης.  Έχει ενεργό συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, καθώς και σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα (UNICEF, ΚΗΦΑΜΕΑ, Θ.Χ.Ψ.Π.).

Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά. Πιστεύοντας στην αξία της δια βίου μάθησης είναι φοιτήτρια  του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών.

«Τα αδύνατα που ονειρεύομαι να τα κάνω δυνατά» είναι το απόφθεγμά της,  ζητώντας από τους Χανιώτες να την εμπιστευτούν ξανά και να της δώσουν τη δύναμη να μπορέσει να κάνει πράξη τα όσα η ψυχή της θέλει, τα όσα ονειρεύεται για τα Χανιά και για τους συμπολίτες της.

Δείτε το προφίλ της στο facebook εδώ

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook