«Θέλουμε να εκφράσουμε όσους δεν έχουν φωνή». 
Αυτό δήλωσε στην ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την «Ανυπόταχτη Κρήτη» Γιάννης Κυριακάκης στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού που έγινε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία της Σπλάντζιας στα Χανιά. 
Ο υποψήφιος είπε στην ομιλία του απευθυνόμενος σε όλους τους Κρητικούς: « Θέλουμε να μας υποστηρίξετε γιατί είμαστε μια δύναμη του ανυποχώρητου αγώνα και όχι της διαχείρισης. Είμαστε ένας συνδυασμός που δεν λέει απλά να καταργηθούν τα μνημόνια αλλά αγωνίζεται για την ολική διαγραφή του χρέους. Που δεν ζητάει συνενόηση και διαπραγμάτευση με την Ε.Ε .αλλά αποχώρηση και σύγκρουση με τις πολιτικές της. 
Είμαστε μια δύναμη που ζητάει την επαναστατική αλλαγή της κοινωνίας και όχι να κάνει απλά πιο υποφερτό τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Για αυτό και η αντίθεση μας μας στον «Καλλικράτη» είναι ριζική, για αυτό και η στάση μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο ήταν και θα είναι στάση συνεπούς αντιπολίτευσης, και οργάνωσης των αγώνων του λαού. Τα επόμενα χρόνια για την Περιφέρεια Κρήτης θα είναι πολύ κρίσιμα. 
Στο όνομα των οικονομικών προβλημάτων και στο όνομα της…ανάπτυξης που όλοι περιμένουν να έλθει, το νησί θα παραδοθεί ως βορά στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Είναι πιθανόν να επέλθουν τέτοιες αλλάγές που δεν θα είναι αντιστρεπτές. 
Όποια δύναμη μας δώσετε θα την επιστρέψουμε σε εσάς. Δεν ισχυριζόμαστε ότι είμαστε οι πιο καλοί εκπρόσωποι αλλά ότι είμαστε ένα με εσάς. Δεν έχουμε καμία οικονομική ενίσχυση και δεν θέλουμε να έχουμε από κανένα επιχειρηματία, από κανένα καναλάρχη».
Μετά το τέλος της συγκέντρωση στο χώρο «Πλάτανος» ακολούθησε μουσική βραδιά με ρεμπέτικα και λαϊκά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook