Απροσδόκητη κατάληξη είχε ο καβγάς ενός πατέρα και των γιων του με μια γυναίκα με την οποία είχαν προσωπικές διαφορές στην πόλη της Ρόδου. Η 49χρονη τους κατήγγειλε για απειλή και ληστεία, αλλά βρέθηκε και η ίδια κατηγορούμενη καθώς στο σπίτι της βρέθηκε παράνομος οπλισμός!

Ο 41χρονος πατέρας και τα παιδιά του ηλικίας 18 και 16 χρόνων αναζητήθηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν μετά τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον τους η γυναίκα, υποστηρίζοντας ότι την εξύβρισαν, προκάλεσαν φθορές στην πόρτα του σπιτιού της και, με την απειλή μαχαιριού, της άρπαξαν δυο χρυσές αλυσίδες. Όμως, και εκείνοι υποστήριξαν ότι η 49χρονη τους απείλησε με κυνηγετικό όπλο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο σπίτι της μηνύτριας, βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ το οποίο κατείχε παράνομα μαζί με εννέα φυσίγγια και έναν κάλυκα, ένα στιλέτο- «πεταλούδα», ένα ξύλινο κλομπ και ένα πιστόλι replica τα οποία κατασχέθηκαν. Η 49χρονη συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, όπως και οι άλλοι τρεις που κατηγορούνται για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή, εξύβριση, κακόβουλη βλασφημία και φθορά.