Ο τρόπος με τον οποίο υποδέχτηκαν στο Αρκαλοχώρι τον κ. Μιχάλη Βαμιεδάκη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με το συνδυασμό του κ. Σταύρου Αρναουτάκη «Κρήτη, Πρώτη Δύναμη», φανερώνει την αποδοχή που έχει ο ίδιος στον κόσμο.

\"\"

Στη διάρκεια της επίσκεψης του στο μεγάλο αστικό κέντρο του Δήμου Μινώα Πεδιάδος ο κ. Βαμιεδάκης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους επικεφαλής των συνδυασμών Χαράλαμπου Γιαννόπουλου και Ζαχαρία Καλογεράκη που κατέρχονται στη μάχη των εκλογών, θέτοντας επί τάπητος τα καίρια προβλήματα της περιοχής, αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν για την περαιτέρω ανάπτυξη της.

\"\"

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη διάρκεια της επίσκεψης του στο Αρκαλοχώρι αναφέρθηκε στον Τουρισμό και την ευκαιρία που υπάρχει μέσα από τη διασύνδεση του με τον πρωτογενή τομέα, αλλά και το μονόδρομο της επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν, προκειμένου η Κρήτη να επωφεληθεί αναπτυξιακά και οικονομικά και να κινηθεί με εξωστρέφεια ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς, προσφέροντας ένα κατά πολύ αναβαθμισμένο προϊόν.

«Ήδη τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε προχωρήσει στην καταγραφή όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νησιού και καταβάλλουμε προσπάθεια για την αξιοποίηση και προβολή τους. Θέλουμε να αναδειχθεί η ιστορία του τόπου και το πλούσιο περιβάλλον, με την παράλληλη ενεργητική προβολή εναλλακτικών μορφών τουρισμού», είπε, αναφέροντας χαρακτηριστικά το παράδειγμα του πλούτου που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή της νότιας Κρήτης (όπως αυτή του Τσούτσουρα), ο οποίος θα μπορούσε να αξιοποιηθεί μέσα από την ανάδειξη του καταδυτικού τουρισμού.

Ο κ. Βαμιεδάκης βρέθηκε στα προεκλογικά κέντρα των συνδυασμών, στέλνοντας από εκεί τις ευχές του για καλή επιτυχία σε όλους, επισημαίνοντας την ανάγκη, οι πολίτες να πράξουν το καθήκον τους κατά συνείδηση με γνώμονα το μέλλον της Κρήτης.

Χαρακτηριστική στιγμή αποτέλεσε η είσοδος του κ. Βαμιεδάκη στην αίθουσα του εκθεσιακού κέντρου Αρκαλοχωρίου, όπου γινόταν η κεντρική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «Αξία» κ. Γιώργου Μαυραντωνάκη.

\"\"

Μόλις μπήκε μέσα, οι πολίτες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, τον καταχειροκρότησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία την ερχόμενη Κυριακή.

Ο κ. Βαμιεδάκης στη διάρκεια του χαιρετισμού του, αναφέρθηκε στον Τουρισμό και την ευκαιρία που υπάρχει μέσα από τη διασύνδεση του με τον πρωτογενή τομέα, αλλά και το μονόδρομο της επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν, προκειμένου η Κρήτη να επωφεληθεί αναπτυξιακά και οικονομικά και να κινηθεί με εξωστρέφεια ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς, προσφέροντας ένα κατά πολύ αναβαθμισμένο προϊόν.

Η ανταπόκριση του κόσμου και στη χθεσινή εκδήλωση φανέρωσε τη «δίψα» που υπάρχει από τους πολίτες για νέα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στην αυτοδιοίκηση.

Πρόσωπα με «φρέσκιες» ιδέες, επιτυχημένα στον τομέα τους και με διάθεση να προσφέρουν και όχι να πάρουν, όπως είναι ο κ. Βαμιεδάκης, ο οποίος είναι βέβαιο πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις έχοντας ως μοναδική συνταγή επιτυχίας το συνδυασμό οράματος και μεθοδικής δουλειάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook