Την αποθέωση γνώρισε την περασμένη Κυριακή (11/05) η αποστολή του Α.Σ. Απτέρων, κατά την επιστροφή της από το Φραγκοκάστελο.

Μετά το \”διπλό\” παραμονής στο χωριό του Αποκόρωνα περίμενε το λεωφορείο με την αποστολή αρκετός κόσμος, που δημιούργησε εκρηκτική ατμόσφαιρα και έκανε υποδοχή σε πρότυπα μεγάλων συλλόγων στους θριαμβευτές!

\"\"

Ο ενθουσιασμός των κατοίκων του χωριού ήταν τέτοιος που σήκωσαν στα χέρια και τον προπονητή Δημήτρη Φούρλα, ο οποίος ανέλαβε σε δύσκολη περίοδο την ομάδα, αλλά κατάφερε να την οδηγήσει σε μια σπουδαία παραμονή.



Στις 7 Οκτωβρίου 2013 είχε ανακοινωθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον πρώην τεχνικό του Απόλλωνα, με τα Άπτερα να μετράνε ήδη τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Την 12η αγωνιστική κόντρα σε μια άλλη πρώην ομάδα του Φούρλα, τον Ποσειδώνα, ήρθε ο πρώτος βαθμός στη Β\’ Κατηγορία και μία εβδομάδα μετά ακολούθησε η ιστορική νίκη κόντρα στον Κρητικό Αστέρα. Το εκπληκτικό σερί του συλλόγου από τα Μεγάλα Χωράφια κράτησε από την 12η έως την 20η αγωνιστική, όταν και ήρθε η ήττα από τον πρωταθλητή Άρη Βουκολιών. Στο διάστημα αυτό (15/12/2013-22/02/2014) ο Α.Σ. Απτέρων σημείωσε 3 νίκες και 5 ισοπαλίες, αποτελέσματα που τον έβαλαν για τα καλά στο… κόλπο της παραμονής. 

Μέχρι να έρθει το \”διπλό\” στα Σφακιά κομβικές ήταν οι νίκες με Χάλη (εκτός) και Απόλλωνα (εντός).

Ένα από τα μυστικά της φετινής πορείας των \”νεοφώτιστων\” ήταν το οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα, το οποίο μπορούσε κάποιος να διαπιστώσει εύκολα μέσα από τις δημοσιεύσεις της σελίδας των Απτέρων στο facebook. 

Εκεί μπορείτε να δείτε και τα βίντεο της υποδοχής (πατήστε ΕΔΩ).

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook