Την κεντρική του προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε απόψε ο υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού \”Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο άνθρωπος\” Γιάννης Σαρρής, έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην οδό Κυδωνίας αρκετός ήταν ο κόσμος που έδωσε το παρόν. 

Ο κος Σαρρής ανεβαίνοντας στο βήμα κάλεσε τους Χανιώτες να στηρίξουν την προσπάθεια και να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους:

\”Η σημερινή μας συγκέντρωση εν\’ όψει των εκλογών της Κυριακής, αναδεικνύει ότι είμαστε εκείνη η δύναμη η οποία φέρνει το καινούριο στην πόλη, η οποία έχει τη γνώση, η οποία είναι έτοιμη για να διοικήσει το Δήμο.

Καλούμε τους Χανιώτες να συμμετέχουν την Κυριακή στη διαδικασία γιατί και η συμμετοχή τους αποδεικνύει ότι έχουν τη διάθεση και τη θέληση να μην αναθέσουν στους άλλους τις τύχες τους, αλλά είναι μια ευκαιρία να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους με τη συμμετοχή τους με τον αγώνα τους με τη διαρκή επαγρύπνησή τους διότι την Κυριακή διακυβεύεται πλέον το μέλλον του Δήμου.

Είναι μια ευκαιρία να αλλάξει ο Δήμος σελίδα να κάνει μια νέα αρχή αλλά επίσης να βάλει τα θεμέλια για να αλλάξουν και οι κεντρικές πολιτικές που μας έχουν διαλύσει τις ζωές μας τα τελευταία χρόνια\”.

\"\"

\"\"

Πριν την ομιλία του Γιάννη Σαρρή, χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook