Παρουσιάστηκε χθες με μεγάλη επιτυχία στο "Τεχνόπολις" η συνταρακτική ταινία ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου ερευνητή και υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Στέλιου Κούλογλου με τίτλο: "Η Νονά" μια ενδελεχής και αποκαλυπτική ταινία γύρω από την Άνγκελα Μέρκελ.

Στη προβολή παρευρέθηκε η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α , Μαρία Διακάκη και την εκδήλωση χαιρέτισε και ο υποψήφιος Δήμαρχος των "Ελεύθερων Δημοτών Μαλεβιζίου", Κώστας Καμπιτάκης.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Το κοινό που παρακολούθησε τη ταινία σοκαρίστηκε από τα στοιχεία που αποκαλύπτει η ταινία γύρω απο τη πολιτική πορεία της Ανγκελα Μέρκελ,, την άνοδό της στην εξουσία, την σχέση της με την εξουσία, τη καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει στην Ευρώπη αλλά και τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής.

Ο Στέλιος Κούλογλου ο οποίος παρευρέθηκε έδωσε στην αρχή το στίγμα της ταινίας αυτής"ως το τρίτο μέρος της τριλογίας μετά από τις δύο πρώτες του ταινίες ντοκιμαντέρ" Η Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου" και "Νεοναζί: Το Ολοκάυτωμα της Μνήμης", ταινίες που του στοίχισαν την απόλυσή του από την ΕΡΤ, καθώς και το ότι είναι ανεπιθύμητος και δε μπορεί να ταξιδέψει στις Η.Π.Α

Εκ μέρους του θεάτρου ΟΜΜΑ Σ ΤΟΥΝΤΙΟ , το οποίο είχε προσκαλέσει τον Στέλιο Κούλογλου στο Ηράκλειο χαιρέτισε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Διαμαντής, ο οποίος αφού ευχαρίστησε το δημοσιογράφο για τη παρουσία του στο Ηράκλειο,αναφέρθηκε και στην χτεσινή απόφαση -δικαίωση του Πρωτοδικείου Ηρακλείου το οποίο δικαίωσε τους απολυμένους δημοσιογράφους της ΕΡΤ- γεγονός που συνέπεσε με τη προβολή της ταινίας.

Μετά τη προβολή το κοινό εξέφρασε τη βαθιά του απογοήτευση γιατί μέχρι σήμερα, παρά τις υποσχέσεις της Περιφέρειας Κρήτης και του Περιφερειάρχη Κου Σταύρου Αρναουτάκη, που στη προηγούμενη επίσκεψη του Κου Κούλογλου στο Ηράκλειο, υποσχέθηκε η ταινία του "Νεοναζί -το ολοκαύτωμα της Μνήμης" να παρουσιαστεί σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Κρήτη, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα..

Το ραντεβού με το δημοσιογράφο ανανεώθηκε τον Ιούνη που πρόκειται να επισκεφτεί πάλι τη Κρήτη όπου θα προβάλει την ταινία του. Το θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ευχαριστεί το ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ για την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας που προβλήθηκε η ταινία.

Αντώνης Διαμαντής Ηθοποιός -Σκηνοθέτης"