Επιστολή προς τους ψηφοφόρους από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης \”Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες\” Ηλία Λυγερό:

Αγαπητέ συμπολίτη και συμπολίτισσα,

Όλη αυτή την περίοδο βομβαρδίστηκες με εκλογικά ερεθίσματα. Διαφήμιση, φυλλάδια, μηνύματα, τηλεφωνήματα, προσκλήσεις, ενοχλήσεις από γνωστούς, φίλους ή συναδέλφους που συντάχτηκαν με κατεστημένους συνδυασμούς. Πολλές φορές δέχτηκες και συναισθηματικούς ή άλλου τύπου εκβιασμούς.

Η κόπωση και η σύγχυση που νιώθεις σήμερα ήταν ακριβώς και ο στόχος τους. Θέλουν να σε οδηγήσουν στην κάλπη μπερδεμένο και χωρίς καθαρή σκέψη, με την κρίση σου σε αδράνεια, για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους και τη διαιώνιση της εξουσίας τους.

Θέλουν να σε κάνουν να νιώσεις «υποχρέωση» απέναντι σε οικεία σου πρόσωπα, που εγκλωβίστηκαν στα ψηφοδέλτιά τους.

Μην τους επιτρέψεις να σε παγιδέψουν. Σκέψου ποιο πολιτικό και κομματικό σύστημα εκπροσωπούν. Σκέψου ποιοι έπαιξαν με τις ζωές μας και δήμευσαν το μέλλον μας. Σκέψου την καθημερινότητά σου στην πόλη. Σκέψου την αγανάκτηση που σε κάνουν διαρκώς να αισθάνεσαι. Σκέψου ποιοι μας έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση. Σκέψου καθαρά κι αγνόησέ τους.

Υποχρέωση δεν έχεις απέναντι σε κανέναν. Μόνο στη συνείδησή σου. Μόνο απέναντι σε σένα τον ίδιο και την οικογένειά σου. Μόνο απέναντι στα όνειρά σας για την πόλη που θέλετε να ζείτε.

Πήγαινε να ψηφίσεις την Κυριακή, μην τους κάνεις τη χάρη να απέχεις.

Μην ξεχνάς: θα είναι η μόνη ευκαιρία για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Εμπιστευόμαστε την κρίση σου και την επιλογή σου.

Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες – Ηλίας Λυγερός\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook