Ο άτυχος άνδρας, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει γνωστή, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Καλός Σαμαρείτης της Βαλτιμόρης, όταν διαπληκτίστηκε με το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Σύμφωνα με το δίκτυο CBS όταν έφτασαν στο σημείο οι άνδρες των τοπικών αρχών, τον 19χρονο κρατούσαν πέντε φύλακες του νοσοκομείου και βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς έκανε χρήση του τέιζερ του, που προκαλεί ηλεκτροσόκ, ακινητοποιώντας τον νεαρό, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε σε κώμα, ενώ αργότερα έγινε γνωστό πως ο ασθενής είχε καταναλώσει άγνωστη ποσότητα φαρμάκων.

Ο άτυχος νέος κατέληξε λίγες ημέρες από την επίθεση, παρότι οι αστυνομικοί υποστηρίζουν πως ανέπνεε όταν αποχώρησαν από το σημείο.

«Δε γνωρίζαμε ότι έπεσε σε κώμα και πιθανώς να ήταν κλινικά νεκρός για αρκετές ημέρες μετά το περιστατικό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στο μεταξύ, έχει ξεκινήσει διενέργεια έρευνας για την υπόθεση, ενώ παραμένει άγνωστο πόσες φορές ο αστυνομικός έκανε χρήση του τέιζερ στον 19χρονο.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook