Σε καταγγελία για διανομή έξω από εκλογικά τμήματα, παράνομου εκλογικού υλικού, από μέλη του συνδυασμού του Γ. Κουράκη, έχουν προχωρήσει τρεις δημοτικοί συνδυασμοί του Ηρακλείου.

\”Άμεση Δημοκρατία\”

\”Η δημοτική παράταξη Ηρακλείόυ \”Αμεση Δημοκρατία\” με υποψήφια Δήμαρχο την Μόνα Αμανατίδου, έπειτα από καταγγελίες πολιτών για παράτυπες παρεμβάσεις έξω από εκλογικά κέντρα, καλεί τους Ηρακλειώτες να μην παραλαμβάνουν εκλογικό υλικό από αγνώστους έξω από αυτά, και να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 6945279079 για οτι άλλο παράτυπο διαπιστώσουν.

Με εκτίμηση στους συμπολίτες μας,
Δημοτική Παράταξη \”Άμεση Δημοκρατία\”

\”Δύναμη Πολιτών\”

\”Η «Δύναμη Πολιτών» κατήγγειλε ήδη στην κα Έφορο δικαστικών αντιπροσώπων τις παράνομες πρακτικές του κ. Κουράκη και συγκεκριμένα την διανομή ψηφοδελτίων του συνδυασμού του από αντιπροσώπους του εντός των εκλογικών κέντρων, κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας.\”

\”Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες\”

\”Φαινόμενα παράτυπων παρεμβάσεων έξω από εκλογικά τμήματα της πόλης του Ηρακλείου, κατήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Λυγερός στον έφορο των εκλογών.

Στη μεγαλύτερη πλειοψηφία των εκλογικών τμημάτων, ομάδες που εμφανίζονται ως εκπρόσωποι του σημερινού δημάρχου, Γ. Κουράκη, μοιράζουν παρανόμως ψηφοδέλτια του δικού τους συνδυασμού, καθώς και ψηφοδέλτια άλλων συνδυασμών, τα οποία όμως είναι άκυρα (σκισμένα, μουτζουρωμένα κλπ).

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν άμεσα ώστε να διασφαλισθεί η ομαλή συνέχεια της εκλογικής διαδικασίας.

Οι Ενεργοί Πολίτες καλούν τους Ηρακλειώτες να αγνοήσουν τις προκλήσεις και να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες.

Αυτή την άνοιξη πρέπει επιτέλους να αλλάξουμε εποχή\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook