Σε αναζήτηση προπονητή φαίνεται να βρίσκεται ο Πλατανιάς, αφού από την Κυριακή (18/05) υπάρχουν σωρεία δημοσιευμάτων που στέλνουν τον Άγγελο Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ.
Μάλιστα στο gazzetta.gr υπάρχει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πλατανιάς Στέλιος Βαρουξάκης, σε δήλωσή του υποστήριξε ότι αν δεν κλείσει στον ΠΑΟΚ ο 61χρονος προπονητής τότε θα παραμείνει στο \”τιμόνι\” της Χανιώτικης ομάδας.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος εντός της ημέρας θα έχει τις τελικές συζητήσεις με την πλευρά του Δικεφάλου του Βορρά. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Πλατανιά, Στέλιος Βαρουξάκης, στο gazzetta.gr αν ο Έλληνας τεχνικός δεν τα βρει με τους Θεσσαλονικείς, τότε θα συνεχίσει στον πάγκο των Χανιωτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του Άγγελου Αναστασιάδη ήταν να γίνει το πρωί της Κυριακής, αλλά το ραντεβού μετατέθηκε για λίγες ώρες αργότερα προς το απόγευμα με τους Σαββίδη και Βρύζα να δίνουν το παρών στο ραντεβού. 
Ο Ιβάν Σαββιδης δέχτηκε πιέσεις τόσο από τους συνδέσμους, όσο και από ανθρώπους γύρω από το περιβάλλον της ομάδας να επιλέξει τον 60χρονο τεχνικό για το τιμόνι της ομάδας, αφού γνωρίζει καλά την πραγματικότητα του συλλόγου, τα αποδυτήρια της ομάδας και μπορεί να ενώσει τις πολλές φωνές που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ. 
Βέβαια ο Έλληνας προπονητής θα ζητήσει ορισμένα πράγματα να γίνουν μέσα στην εβδομάδα και αν ο ΠΑΟΚ αποδεχτεί τις προτάσεις του τότε θα επιστρέψει στην Τούμπα μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια. Το gazzetta.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας μεταφέρει τις όποιες εξελίξεις.»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με Σαββίδη

Το inpaok.com γράφει σχετικά με τη συνάντηση Ιβάν Σαββίδη-Άγγελου Αναστασιάδη:

«Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Αγγελο Αναστασιάδη στο Μακεδονία Παλλάς με τους δύο άντρες να μιλούν για ενδεχόμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Έλληνα προπονητή.

Κατά την διάρκεια τη συνάντησης ο Αναστασιάδης ανέπτυξε τα πιστεύω του και τον τρόπο που θέλει να λειτουργεί η ομάδα του και από την πλευρά του ο Ιβάν Σαββίδης έκανε κάτι ανάλογο και ανέπτυξε την φιλοσοφία του και τα «θέλω» του από τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

Οι δύο άντρες κατάλαβαν από την συζήτηση πως έχουν κοινή συνισταμένη. Μάλιστα δεν υπήρξε και κανένα πρόβλημα ούτε με την διάρκεια του συμβολαίου, ούτε με το οικονομικό ζήτημα, αφού άλλωστε και ο έμπειρος προπονητής δεν στάθηκε εκεί και έδειξε για άλλη μία φορά πως δεν είναι ο στυγνός επαγγελματίας που θα βάλει ως πρωταρχικό θέμα το χρηματικό.

Τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο ο Αγγελος Αναστασιάδης ζήτησαν χρόνο ο ένας με τον άλλον, για να επικοινωνήσουν και να συζητήσουν με τους συνεργάτες τους εκατέρωθεν. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην ημέρα να προχωρήσουν οι δύο πλευρές στην οριστικοποίηση της συμφωνίας.»

Αναστασιάδης: «Θα είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ»

Το gazzetta.gr αναφέρει ότι ο Μακεδόνας τεχνικός επικοινώνησε με τους παράγοντες του Πλατανιά και τους ενημέρωσε ότι θα αναλάβει τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:

«Ο Άγγελος Αναστασιάδης επικοινώνησε με τους παράγοντες του Πλατανιά και αφού τους ευχαρίστησε για την συνεργασία τους ενημέρωσε πως θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Ο Αναστασιάδης μετά την συμφωνία του με τον Ιβάν Σαββίδη αποφάσισε να ενημερώσει την διοίκηση του Πλατανιά για την απόφασή του να μην συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας των Χανιών. Ο Έλληνας τεχνικός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους παράγοντες της κρητικής ομάδας τους ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν το προηγούμενο διάστημα ανακοινώνοντας τους ταυτόχρονα πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα η διοίκηση του Πλατανιά θα εκδώσει ευχαριστήρια ανακοίνωση για την συμβολή του Αναστασιάδη στην παραμονή της ομάδας στη Superleague.»

Τελευταία ενημέρωση 20:53

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook