Μήνυμα νίκης του συνδυασμού «Χανιά Μαζί για τον Δήμο μας» την ερχόμενη Κυριακή έστειλε στους υποψήφιους του συνδυασμού του ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί τους χθες το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης των Χανίων.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα μεγάλης αισιοδοξίας, ο κ. Σκουλάκης ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού του για την προσπάθεια τους και τον έντιμο αγώνα που έδωσαν. Ταυτόχρονα ευχαρίστησε και τους πολίτες των Χανίων για την υποστήριξη που έδωσαν στο συνδυασμό «Χανιά Μαζί για τον Δήμο μας».

\"\"

«Στις 18 Μαΐου δώσαμε την “μάχη” της πρώτης Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών με όρους αυτοδιοικητικούς, τοποθετώντας πρώτα και πάνω απ’ όλα το συμφέρον των Χανίων και των κατοίκων τους, μακριά από μηχανισμούς και κομματικά “στεγανά”» ανέφερε ο κ. Σκουλάκης προσθέτοντας πως «το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου αποτελεί, για τον αυτοδιοικητικό συνδυασμό μας, μια σαφής – πρώτη – ένδειξη στήριξης από πλευράς των πολιτών του έργου και της προσπάθειας που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, για να δημιουργήσουμε ένα Δήμο σύγχρονο, οικονομικά νοικοκυρεμένο, με αναπτυξιακό προσανατολισμό και με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς».

«Τώρα πρέπει να διασφαλίσουμε ό,τι κατακτήθηκε τα τελευταία 3,5 χρόνια. Να διασφαλίσουμε ότι τι η δημιουργική αυτή πορεία στο Δήμο Χανίων θα συνεχιστεί. Και αυτό απαιτεί συμμετοχή από όλους» σημείωσε ο Μανώλης Σκουλάκης καλώντας όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να συμπορευτούν με τον συνδυασμό του «σε μια πλατιά συμμαχία για το μέλλον του Δήμου μας» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook