Ανακοινώθηκε και επισήμως απο το Γραφείο του Πρωθυπουργού πως ο κ.Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί την Τετάρτη τα Χανιά προκειμένου να παραστεί στην κορύφωση των εκδηλώσεων για την Μάχη της Κρήτης, στο αεροδρόμιο του Μάλεμε.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Πρωθυπουργικού Γραφείου με την οποία επιβεβαιώνεται η είδηση που δημοσίευσε το Flashnews.gr (εδώ) αναγράφονται τα εξής:
\”Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, αύριο Τετάρτη 21 Μαΐου και ώρα 18:30 θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην κεντρική εκδήλωση για την 73η Επέτειο της Ιστορικής Μάχης της Κρήτης (αεροδρόμιο Μάλεμε, Χανιά).
Στις εκδηλώσεις θα παραστούν, επίσης, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και η ηγεσία των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.\”

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο κος Σαμαράς θα φθάσει στο αεροδρόμιο Χανίων, θα μεταβεί αμέσως στο Μάλεμε για την εκδήλωση και αμέσως θα ταξιδέψει ξανά για Αθήνα μιας και το πρόγραμμά του είναι ιδιαιτέρως βεβαρημένο και δεν του αφήνει περιθώρια για επαφές.
 
Υπενθυμίζεται πως η τελευταία φορά κατα την οποία ο κ.Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τα Χανιά, ήταν στις 31 Μαίου 2011

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook