Προορισμός έναρξης και λήξης κρουαζιέρας έχει οριστεί και φέτος το λιμάνι του Ηρακλείου από δύο κορυφαίες εταιρίες του κλάδου και συγκεκριμένα από την Costa και την Luis.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι άκρως θετική και συμβάλει τα μέγιστα στις προσπάθειες που καταβάλουν φορείς και επιχειρηματίες στο νομό, προκειμένου να υπάρξει αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς το νησί φέτος το καλοκαίρι.

Τόσο στην Costa όσο και στην Luis οι πληρότητες ακολουθούν αυξητικές τάσεις και χιλιάδες τουρίστες από Ιταλία, Αμερική, Καναδά και Αυστραλία αναμένεται να επισκεφθούν φέτος το Ηράκλειο ξεκινώντας και ολοκληρώνοντας από την πόλη του Ηρακλείου την κρουαζιέρα τους.

Την ίδια στιγμή η κρουαζιέρα στο Ηράκλειο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία αναμένεται να κινηθεί ανοδικά με αύξηση 10%.

Το γεγονός πάντως ότι και κατά την διάρκεια του 2014 δύο εταιρίες κολοσσοί κρουαζιέρας δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο, αποδεικνύει τα τεράστια βήματα προόδου που έχει σημειώσει μέσω πρωτοβουλιών του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, το Λιμάνι της πόλης.

Flashnews.gr/ Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook