Άλλη μια προσπάθεια του Κισαμικού για κατάληψη της κορυφής στην Α’ ΕΠΣΧ πέφτει από ότι φαίνεται στο… κενό. Το μεγάλο φαβορί από την αρχή της σεζόν με εξαιρετική πορεία είχε καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη θέση και να έχει το προβάδισμα στην «μάχη» τίτλου μέχρι και πριν από την προτελευταία αγωνιστική αλλά στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς η ομάδα του Καστελίου από ένα σημείο και μετά δεν στάθηκε στο ύφος των περιστάσεων.

Αν και η κισαμίτικη ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε κάποιο γκολ αλλά αντίθετα στην πρώτη επίσκεψη στα «καρέ» της ο Μινώταυρος πέτυχε το 1-0, με ένα γκολ που έδειξε να είναι καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, αφού έμεινε… αναπάντητο από το Κισαμικό.
Στο γκολ αυτό και την αρνητική επίδραση του στους φιλοξενούμενους στάθηκαν στις δηλώσεις τους ο εκ των προπονητών Γιάννης Κελαϊδής (ο Νίκος Μαναρόλης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις) αλλά και ένας από τους πιο παλαιότερους παίκτες, ο τερματοφύλακας Μιχάλης Παπαδάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από πλευράς Κισαμικού:

Γιάννης Κελαϊδής (εκ των προπονητών Κισαμικού)«Έγινε ένας τελικός. Εμείς είχαμε το αβαντάζ ότι μπορούσε και το ”X” να μας βολεύει αλλά από μία στημένη φάση προς το τέλος του ημιχρόνου ήρθαν τα πάνω… κάτω για εμάς.Στο δεύτερο προσπαθήσαμε, δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και ήρθε η ήττα δυστυχώς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στο Μινώταυρο, του ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη νέα χρονια και εμείς, θα προσπαθήσουμε βλέποντας και κάνοντας» και συνέχισε λέγοντας : «είναι δύσκολη ημέρα για τον Κισαμικό αλλά ο η ομάδα έχει μεγάλη δυναμική. Έχει κόσμο, έχει συμβούλιο που προσπαθεί και είναι καινούργιο και θα κάνει ότι καλύτερο για την ομάδα και να είστε σίγουροι ότι ο Κισαμικός δεν θα χαθεί σεκαμία των περιπτώσεων. Θα προσπαθήσει και πιο δυνατά την επόμενη χρονιά. Να είστε απολύτως βέβαιοι όλοι» και τέλος αναφέρθηκε μετά από σχετική ερώτηση στις γρήγορες αλλαγές και την αντικατάσταση του Κισσανάκη: «δεν νομίζω ότι αυτό επηρέασε τη ροή του παιχνιδιού σε καμία των περιπτώσεων. Σταθήκαμε άτυχοι,σ το ποδόσφαιρο ξέρετε ο πιο τυχερός κερδίζει. Ήταν καλύτερος ο Μινώταυρος σήμερα (σ.σ το Σάββατο 21/5) και δίκαια μας κέρδισε».

 

Μιχάλης Παπαδάκης (τερματοφύλακας Κισαμικού): «Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Ο Μινώταυρος απέδειξε ότι είναι άξιος αντίπαλος και συγχαρητήρια. Όσο για εμάς έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και άσχετα με αυτό το παιχνίδι πιστεύω ότι δείξαμε τι είμαστε όλη τη χρονιά. Δυστυχώς τα πράγματα κρίθηκαν σε αυτό το ματς. Κρίθηκε το πρωτάθλημα στο προτελευταίο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν είμαστε εμείς οι κερδισμένοι, είμαστε λίγο στεναχωρημένοι»  ενώ για το αν κρίθηκε το ματς στη φάση του 1-0 είπε: «Το δεχθήκαμε σε πολύ κακό σημείο το γκολ και η ψυχολογία γύρισε… μπούμερανγκ για εμας. Ενώ είχαμε μπει καλά στην αρχή ο Μινώταυρος πήρε την ψυχολογία με το μέρος του και από ότι φάνηκε δεν μπορούσαμε να βρούμε την ψυχολογική δύναμη να γυρίσουμε το παιχνίδι».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook