Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου και επικεφαλής του Συνδυασμού ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ οι κάτοικοι στο Κυπαρίσσι, οι οποίοι τον συνεχάρησαν για τη μεγάλη νίκη του την προηγούμενη Κυριακή.

Ο κ. Κουράκης επισκέφθηκε την τοπική κοινότητα και είχε ουσιαστικό διάλογο με τους κατοίκους για τα θέματα που τους απασχολούν και τις προτάσεις τους. Από την πλευρά του ο επικεφαλής των Ανοιχτών Οριζόντων, αφού τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον ίδιο και τους Ανοιχτούς Ορίζοντες κατά τον πρώτο γύρο των εκλογών, τους ενημέρωσε αναλυτικά για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής προκειμένου το Κυπαρίσσι να αποκτήσει κι άλλες αναπτυξιακές υποδομές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και θα τονώσουν την τοπική οικονομία.

Στόχος των Ανοιχτών Οριζόντων για τη νέα δημαρχιακή θητεία, τόνισε ο κ. Κουράκης, είναι η ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, της ανταγωνιστικότητας των τοπικών προϊόντων και κατ’ επέκταση του εισοδήματος των αγροτών του Δήμου Ηρακλείου.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι εξέφρασαν για άλλη μια φορά τη στήριξή τους στον ίδιο και το Συνδυασμό των Ανοιχτών Οριζόντων, ώστε να συνεχίσει το σημαντικό έργο που υλοποιεί στην περιοχή τους και σε όλο το Δήμο Ηρακλείου.