Σε απάντηση της σημερινής δήλωσης του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταθάκη με την οποία καλεί τους πολίτες να μην ψηφίσουν στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στα Χανιά τον νυν και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Μ. Σκουλάκη, τονίζουμε ως Συνδυασμός τα εξής:

«Το αν πρέπει να ψηφιστεί ή όχι ο υπ. Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης την ερχόμενη Κυριακή, θα το αποφασίσει η κοινωνία και οι πολίτες των Χανίων με βάση συγκεκριμένα κριτήρια όπως το παραγόμενο έργο, η αποτελεσματικότητα, η διεκδικητικότητα, η εντιμότητα και η ικανότητα να πάει ο τόπος μπροστά με ασφάλεια και σιγουριά την επόμενη περίοδο.

Παρεμβάσεις αυτού του τύπου, όπως αυτή του κ. Σταθάκη, αποτελούν μέγιστη παλαιοκομματική πρακτική που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τα αναφερόμενα στη δήλωση του. Αυτό ωστόσο που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση – και εύλογα ερωτηματικά – είναι η προσωπική επίθεση του κ. Σταθάκη στο πρόσωπο του Δημάρχου Μ. Σκουλάκη – αλλά και της Δημοτικής Αρχής – με χαρακτηρισμούς που δεν ταιριάζουν σ’ ένα κοινοβουλευτικό άνδρα και οι οποίοι αγνοούν αναφανδόν το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και το έργο της μέχρι σήμερα Δημοτικής Αρχής.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η δήλωση του κ. Σταθάκη ήταν μια ατυχής – μη καθοδηγούμενη – δήλωση η οποία δεν έχει ως στόχο να λειτουργήσει ως «Δούρειος Ίππος» στα τοπικά αυτοδιοικητικά πράγματα…
Άλλωστε και ο ίδιος ο κ. Σταθάκης οφείλει να γνωρίζει ότι τα Χανιά είναι πολύ μικρά και ότι ο καθένας μας έχει την ιστορία και τη διαδρομή του σε αυτό τον τόπο…».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook