Το άλμα στην καριέρα του έκανε ο Χρήστος Χολέβας, που πλέον θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου στα \”σαλόνια\” της Super League.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο 22χρονος αμυντικός (γεννημένος 5 Οκτωβρίου 1991) από τον Βόλο υπέγραψε την Πέμπτη (22/05) τριετές συμβόλαιο με τον \”Ιστορικό\”, αφήνοντας τον Κισσαμικό.
Ο Χολέβας έκανε καλό πρωτάθλημα με τη φανέλα με το δελφίνι στο στήθος και οι εμφανίσεις του σε ματς που έδωσε η Χανιώτικη ομάδα στην Αθήνα (Ιωνικό, Ατρόμητο Πειραιά κτλ) προσέλκυσαν το ενδιαφέρον μεγαλύτερων συλλόγων.
Τελικά οι \”κυανέρυθροι\” έκαναν δικό τους τον νεαρό αμυντικό, που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην Κίσσαμο και λίγους μήνες μετά κατάφερε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα με τη μετακίνησή του σε σύλλογο της Super League.
Σημαντικό ρόλο στη πραγματοποίηση της μεταγραφής έπαιξε ο άνθρωπος που τον έφερε στο Καστέλι, ο Κώστας Σταματιάδης, που μέσω του Flashnews.gr θέλησε να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους του Κισσαμικού, που ήταν κύριοι και είχαν άψογη συμπεριφορά προς τον Χολέβα και τους υπόλοιπους παίκτες του, τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη, τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο, αλλά και τους ιθύνοντες του Πανιωνίου που πρόσφεραν τριετές συμβόλαιο στον παίκτη του. 
Στον Πανιώνιο ο Χολέβας θα έχει προπονητή τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, που το περασμένο καλοκαίρι ήταν από τους βασικούς υποψήφιους να αναλάβει τον Κισσαμικό, με την διοίκηση του Χανιώτικου συλλόγου να καταλήγει τελικά στην περίπτωση του Μπαξεβάνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook