​Κοιτώντας στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην ημέρα του γάμου της, η Σάνον Τζόουνς λέει πως δεν θα άλλαζε τίποτα, ούτε και το γεγονός ότι της είχαν πέσει όλα τα μαλλιά από τις χημειοθεραπείες…

Η Σάνον την ζεστή εκείνη ημέρα του Ιουλίου που ντύθηκε νυφούλα καλύπτοντας το γυμνό κεφάλι της με ένα άσπρο κεντητό μαντήλι, έπασχε από καρκίνο.

\"ht_bald_bride_4_sr_140522_4x3_992.jpg\"
Τώρα ένα χρόνο μετά, σχεδιάζει τον μήνα του μέλιτος προκειμένου να γιορτάσει και το γάμο της αλλά και το γεγονός ότι βγήκε νικήτρια από την περιπέτεια υγείας που είχε.

Η Τζόουνς μόλις 4 μήνες πριν από την τελετή του γάμου της έμαθε ότι έχει το λέμφωμα του Χοντγκιν που στην πραγματικότητα πρόκειται για καρκίνο που προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ήταν μόλις 27 ετών και αρχικά νόμιζε πως κάποια αλλεργία ευθύνεται για τους πρησμένους λεμφαδένες στο λαιμό της και στο στήθος της.

Οι γιατροί μάλιστα μετά την διάγνωση, της είπαν πως θα έπρεπε να ακυρώσει το γάμο της καθώς θα ήταν σε φάση που θα έκανε χημειοθεραπείες.

Εκείνη όμως, παρότι της είπαν πως τα μαλλιά θα της έχουν πέσει και πως θα είναι ταλαιπωρημένη, αποφάσισε να μην αναβάλλει τίποτα. Όλα θα γίνονταν όπως τα είχε κανονίσει και ονειρευτεί.

Μάλιστα το πώς θα ήθελε να είναι ο γάμος της, το σκεφτόταν από την ηλικία των 2 ετών.

Όπως εξομολογείται η ίδια, ονειρευόταν να φορέσει το πέπλο της μητέρας της. Το γεγονός όμως ότι δεν είχε μαλλιά, καθιστούσε δύσκολη την πραγματοποίηση της επιθυμίας της.

\"ht_bald_bride_3_sr_140522_4x3_992.jpg\"
Όμως τελικά την βρήκε την λύση. Πήρε το πέπλο και το μετέτρεψε σε μπαντάνα και την φόρεσε!

Εν τω μεταξύ είχε κανονίσει και με τους γιατρούς την εβδομάδα του γάμου της να μην κάνει χημειοθεραπείες για να μην είναι πολύ πεσμένη.

«Ένιωθα όσα καλύτερα θα μπορούσα να αισθάνομαι δεδομένου του προβλήματος υγείας που είχα. Ήταν ένα ευχάριστο διάλλειμα από τον εφιάλτη που ζούσα.» λέει η ίδια.

Κοιτώντας πίσω η νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει πως η ομορφότερη στιγμή στη ζωή της ήταν όταν άνοιξαν οι πόρτες της εκκλησίας και είδε τον σύζυγό της Τζεφ  Ο Χαρα να στέκεται όρθιος με τα μάτια βουρκωμένα από ευτυχία!

Τώρα πια,  η Σάνον φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε αφού τα τσεκ απ της δείχνουν πως είναι όλα οκ.

\"ht_bald_bride_1_sr_140522_4x3_992.jpg\"

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook