Το όραμα τους για μια Ευρώπη προοδευτική, κοινωνική, δημοκρατική και υπεύθυνη που θα προωθεί ταυτόχρονα την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο προς όφελος των Ευρωπαίων πολιτών, παρουσίασαν χθες οι κεντρικοί ομιλητές της προεκλογικής συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ και της Ελιάς-Δημοκρατική Παράταξη που έγινε στο Ρέθυμνο.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση λίγα 24ωρα πριν από τις Ευρωεκλογές, δόθηκε η δυνατότητα στον κόσμο που παρευρέθηκε χθες το απόγευμα να δει από κοντά και να ακούσει τις τοποθετήσεις των υποψήφιων Ευρωβουλευτών για: «Το πολιτικό διακύβευμα των Ευρωεκλογών».

Άπαντες στάθηκαν στην ανάγκη συμμετοχής του κόσμου στην εκλογική διαδικασία και στήριξης του ψηφοδελτίου της Ελιάς, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα πως η Κεντροαριστερά συνεχίζει να έχει ρόλο στην Ευρώπη, μέσα από την ισχυρή παρουσία της Ελλάδας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε -μεταξύ άλλων – ο Ηρακλειώτης υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής μαζί με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές Γιώργο Παπακωνσταντή και Απόστολο Ψωμά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook