Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο TERE MOANA της εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων PAUL GAUGUIN CRUISES επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα Χανιά με 77 επιβάτες και 65 άτομα πλήρωμα.

Το πλοίο κατέφθασε στις 7:00 προερχόμενο από το Κατάκολο Ηλείας (Αρχαία Ολυμπία) και θα αναχωρήσει στις 22:00 με προορισμό τo Ηράκλειο.

Πρόκειται για ένα από τα πολυτελέστερα μικρά κρουαζιερόπλοια τύπου mega yacht με 44 πολυτελή δωμάτια, όλα με θέα στη θάλασσα και με παρεχόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας 7 αστέρων, το οποίο μάλιστα βραβεύεται κάθε χρόνο στην κατηγορία του.

\"\"

Η εταιρεία PAUL GAUGUIN CRUISES διαθέτει 2 υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια και συμμετοχές σε πολυτελείς τουριστικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο. Με υψηλόβαθμα στελέχη της συγκεκριμένης εταιρείας έγιναν επαφές του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων κατά την διάρκεια της διεθνούς έκθεσης κρουαζιέρας στο Μαϊάμι τον Μάρτιο του 2014 με σκοπό την προβολή των πλεονεκτημάτων του προορισμού των Χανίων και την περαιτέρω ανάπτυξη των προσεγγίσεων κρουαζιεροπλοίων.

Το Λ.Τ.Ν.Χ. συνεχίζει την υλοποίηση της στρατηγικής για την προσέλκυση νέων και ποιοτικών εταιρειών διαχείρισης κρουαζιεροπλοίων στον προορισμό των Χανίων.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook