Πρώτη ενημέρωση: 19:39

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί αυτήν την ώρα στο εκλογικό κέντρο του Βασίλη Λαμπρινού, με τους συνεργάτες του συνδυασμού να αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα καθώς γνωρίζουν ότι ο μάχη για τη Λότζια είναι πολύ σκληρή.

Υποψήφιοι και υποστηρικτές του συνδυασμού έχουν συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο της \”Δύναμης Πολιτών\” στο κέντρο του Ηρακλείου.

\"\"

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Βαρδαβάς δήλωσε στο Flashnews.gr:

\”Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Αρχίζει να καταγράφεται μια ευνοϊκή για εμάς τάση σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Σήμερα δεν υπάρχουν ηττημένοι, σήμερα όλοι οι Ηρακλειώτες κερδίζουν, αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Οι δημότες του Ηρακλείου διαλέγουν σήμερα δήμαρχο για τα επόμενα 5 χρόνια και εξέτασαν και τα προγράμματα των συνδυασμών αλλά και τα πρόσωπα των ψηφοδελτίων.

Η τάση που καταγράφεται μέχρι στιγμής είναι τάση αλλαγής για την πόλη.\”

\"\"

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κα. Αριστέα Πλεύρη δήλωσε νωρίτερα:

\”Βρισκόμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων και ελπίζουμε ότι ο Ηρακλειώτικος λαός πήρε το μήνυμά μας και θα γυρίσει σελίδα στο δήμο Ηρακλείου.

Κατά την περιοδεία μας σήμερα στα εκλογικά κέντρα εισπράξαμε θετικά μηνύματα από τους πολίτες, που φάνηκαν να κατανοούν και να συμφωνούν με το όραμά μας για το δήμο.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook