Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαρία Λιονή, με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα που ανέδειξε τον Στ. Αρναουτάκη σε πρώτη δύναμη στην Περιφέρεια Κρήτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

\”Απόψε ο λαός της Κρήτης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην προσπάθεια, που ως ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη, ξεκινήσαμε πριν από τριάμισι χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Κρήτης και τους πολί-τες του Ρεθύμνου που αναγνώρισαν το έργο και τον τρόπο λειτουργίας μας, που διακρίνεται για τη διαφάνεια, το συγκρητισμό και τη συνεργασία όλων των δυνάμεων με στόχο την ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη της Κρήτης.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως αυτούς που στάθηκαν κριτικά απέναντί μας, που με τις θέσεις και τις προτάσεις τους θα είναι πολύτιμοι συμπα-ραστάτες μας στη νέα περίοδο.

Η νέα πενταετία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την Κρήτη και από κοινού θα παλέψουμε για να αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες και τους πόρους για να υλοποιήσουμε έργα και υποδομές, που θα δώσουν προοπτική στην ανάπτυξη του τόπου μας και ελπίδα στους Κρητικούς.

Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη τους συμπολίτες μου, τους συνεργάτες μου και την οικογένειά μου για τη στήριξη και την κατανόησή τους\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook