Ο 48χρονος Βρετανός Peter Thomson, ταξιδεύοντας με φίλο του από το Αλικάντε της Ισπανίας στο Μπόρνμουθ της Βρετανίας, με πτήση της Ryanair, κατηγορείται από αεροσυνοδό ότι την χάιδεψε στα οπίσθια και της είπε πόσο όμορφη είναι!
Η αεροσυνοδός που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, μήνυσε τον ζωηρό επιβάτη, ο οποίος σε δύο μήνες πρόκειται να παντρευτεί! Σε δικαστήριο του Μπόρνμουθ, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση, ο φίλος του κατηγορούμενου είπε ότι ο Thomson δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει στην αρραβωνιαστικιά του και ό,τι έκανε, το έκανε, επειδή είχε πιεί λίγο παραπάνω.
Ο συνήγορος υπεράσπισης δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του ούτε που κατάλαβε ότι άγγιξε την αεροσυνοδό, ενώ η γυναίκα που κατέθεσε στο δικαστήριο, δήλωσε ότι αισθάνθηκε σαν ένα κομμάτι κρέας!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο κατηγορούμενος είχε καταναλώσει αλκοόλ και ένα αντισταμινικό χάπι λίγο πριν την πτήση. Ο ίδιος, ο Peter Thomson εμφανίστηκε στο δικαστήριο και παραδέχθηκε ότι είχε πιεί, ενώ αποδέχθηκε και την κατηγορία της προσβολής στην αεροσυνοδό δηλώνοντας όμως ότι ήταν μεθυσμένος!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook