Σχολεία του Ηρακλείου επισκέπτεται σήμερα ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Απόστολος Κλινάκης, στα πλαίσια της επίβλεψης της διαδικασίας για την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων .

Ο κ Κλινάκης σε δηλώσεις του τόνισε πως οι πανελλαδικές εξετάσεις διεξάγονται ομαλά, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα σε όλα τα σχολεία της Κρήτης. Τα θέματα δόθηκαν στους μαθητές στις 8:30 π.μ.

\”Οι υπάλληλοι της Δ/θμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Κρήτη δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κυλήσει ομαλά η διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων σε όλα τα εξεταστικά κέντρα του νησιού\”, επεσήμανε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης.

Σχολιάζοντας το θέμα για το Ανθρωπισμό πάνω στο οποίο εξετάζονται οι μαθητές, ανέφερε πως είναι επικαιρο και εκτιμά πως στην πλειοψηφία τους θα γράψουν καλά.

Στη συνέχεια ο κ. Κλινάκης μαζί με τον Δ/ντη Δ/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου κ. Γ. Μανουσάκη θα μεταβεί στο 55ο Βαθμολογικό Κέντρο και το Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο για να έχει μία σύντομη ενημέρωση από τον Πρόεδρο και τους υπεύθυνους καθηγητές.

Αύριο Πέμπτη θα επισκεφθεί τα Εξεταστικά Κέντρα των ΕΠΑΛ του Ν. Ηρακλείου (5ο,1ο,3ο,6ο) και θα ολοκληρώσει τις επισκέψεις του στο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο που στεγάζεται στο 2ο ΕΠΑΛ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook