Σε κάθε τοποθεσία τραβούσε βίντεο μαζί με τους φίλους του, που της τραγουδούσε. Όταν έφτασε η μεγάλη ημέρα της αποφοίτησής τους, της παρουσίασε το βίντεο που είχε επιμεληθεί και γονατίζοντας της έδωσε ένα μονόπετρο

Αυτό το 21χρονο αγόρι εκτός από μεγάλη «καψούρα», έχει σίγουρα και πολλά λεφτά... Τι εννοούμε; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο νεαρός Jack Hyer ερωτεύτηκε τρελά την κοπέλα του Becca από το πρώτο κιόλας ραντεβού και ήταν σίγουρος ότι κάποια μέρα θα την παντρευτεί.

Πραγματικά δεν θα πιστέψετε, τι σκέφτηκε να κάνει, προκειμένου εκείνη η στιγμή να είναι μοναδική και να την θυμούνται και οι δύο τους για μια ζωή. Πήρε το σακίδιό του και έφυγε... για άλλες πολιτείες!

Ο Jack μέσα σε τέσσερα χρόνια επισκέφτηκε 26 χώρες, ανάμεσα σε αυτές και την Ελλάδα(Μύκονο). Σε κάθε τοποθεσία τραβούσε βίντεο μαζί με τους φίλους του, που της τραγουδούσε.

Όταν έφτασε η μεγάλη ημέρα της αποφοίτησής τους, της παρουσίασε το βίντεο που είχε επιμεληθεί και γονατίζοντας της έδωσε ένα μονόπετρο.protothema.gr