Συνάντηση με φίλες και φίλους διοργανώνει \”Το Ποτάμι\” στο Ρέθυμνο, την Πέμπτη 29 Μαίου, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου.
Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση αναφέρονται τα εξής:
\”Αγαπητές φίλες και φίλοι, η ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας μας γέμισε με χαρά κι αισιοδοξία! Μας επιφορτίζει όμως και με μια μεγάλη κοινωνική ευθύνη. 
Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους και συνεχίζουμε τις δράσεις μας με ακόμα περισσότερο κουράγιο και διάθεση διαλόγου με την κοινωνία του τόπου μας.
Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου, η τριμελής συντονιστική Επιτροπή της ομάδας Εθελοντών Ρεθύμνου για «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ», προσκαλεί τις φίλες και τους φίλους, αλλά και τους πολίτες και τους φορείς που επιθυμούν να ενημερωθούν, να μας γνωρίσουν και να μοιραστούν μαζί μας τις ιδέες και τις προτάσεις τους, στην συνάντηση των εθελοντών του νομού μας.
Η συνάντηση θα γίνει στο café – bar Guru, την Πέμπτη 29 Μαΐου στις 8:30 μ.μ.
Για τους κατοίκους του νομού Ρεθύμνου που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» , να καταθέσουν τις προτάσεις τους για συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ή να ενημερώνονται για τις εκδηλώσεις μας, έχουμε δημιουργήσει τα εξής:
Facebook group: Ομάδα Εθελοντών – Επιτροπή Ρεθύμνου https://www.facebook.com/groups/267654776746386/
Ελάτε να συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί, τον πολιτικό φορέα που θα μας εμπνέει και θα μας εκπροσωπεί. 
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Χάρις Μπαραδάκη 6937354104\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook