Με το ίδιο προπονητικό τιμ θα πορευτεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κισσαμικός, που θέτει πλέον υψηλότερους στόχους στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ\’ Εθνικής.
Ο εκπρόσωπος των Χανίων στη Γ\’ Εθνική κατάφερε να διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία τον Σπύρο Μπαξεβάνο, ανανεώνοντας τη συνεργασία του και με τον άμεσο συνεργάτη του Τάκη Τσακαλίδη. 
Η ανακοίνωση του \”δελφινιού\”:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο και τον άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη (Τάκη) Τσακαλίδη.»

Δήλωση Σπύρου Μπαξεβάνου: 

«Είμαι ευχαριστημένος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Κισσαμικό. Υπήρχε διάθεση και από εμένα και από την ομάδα.Είμαι ευχαριστημένος από τη συνεργασία που είχαμε όλη την χρονιά, από τον πρόεδρο και από το διοικητικό συμβούλιο. Οργανωτικά η ομάδα λειτούργησε όπως έπρεπε. Είναι ένα κομμάτι που με ενδιαφέρει, η ομάδα να έχει σωστή λειτουργία σε όλα και στο οικονομικό, που είναι το κυριότερο για να μπορούν όλοι οι ποδοσφαιριστές να λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα. Από εδώ και πέρα θα ξεκινήσουμε να οργανώνουμε την επόμενη χρονιά, πάλι με φιλοδοξίες και όνειρα. Η ομάδα φέτος μπορεί να εξασφάλισε την παραμονή της τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά κατάφερε να πλασαριστεί σε καλή θέση. Τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να κάνει ένα βήμα παραπάνω.
Για μένα είναι σημαντικό που συνεχίζουμε μαζί με τον Τάκη Τσακαλίδη, που ήταν η ραχοκοκαλιά της ομάδας φέτος. 
Σημαντικό κομμάτι είναι και ο τόπος εδώ πέρα. Όλοι οι άνθρωποι με αγάπησαν και αγάπησα και εγώ τον τόπο. Όταν σε βλέπουν σαν δικό τους άνθρωπο σε κάνει να θες και να μείνεις και να δώσεις κάτι καλύτερο γι\’ αυτούς. Η ζεστασιά που ένιωσα ήταν κάτι ξεχωριστό. Για εμένα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, γιατί έχω αφήσει την οικογένειά μου πίσω. Είμαι μόνος εδώ πέρα και με έκαναν να νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου και τους ευχαριστώ. Είναι ένας ακόμα λόγος που ήθελα να μείνω στην ομάδα.»

Δήλωση Τάκη Τσακαλίδη: 

«Υπήρχε ικανοποίηση και από τις δυο πλευρές όσον αφορά την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώνεται και την προσπάθεια που κάναμε και αυτή η ικανοποίηση μεταφράστηκε σε ανανέωση της συνεργασίας μας και για την επόμενη σεζόν. 
Ο κυριότερος παράγοντας που έλαβα υπόψη είναι ότι οι στόχοι της ομάδας τη νέα περίοδο θα είναι πολύ υψηλότεροι. Η οργάνωση της ομάδας θα βασιστεί κυρίως στο στόχο της διάκρισης, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει, προσπαθώντας να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Η προσπάθεια όλων για το καλό της ομάδας ήταν αξιέπαινη, φίλαθλοι, χορηγοί, διοίκηση και εργαζόμενοι. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει ικανοποίηση, συγκριτικά με το αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε. Όλοι θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι και εύχομαι να υπάρχει και τη νέα σεζόν διάθεση και ενδιαφέρον για τα δρώμενα της ομάδας. Με τους δύσκολα οικονομικά καιρούς θα είναι σημαντικό να βοηθήσουν τους ανθρώπους της διοίκησης όλοι από την περιοχή της Κισσάμου, γιατί η ομάδα εκφράζει και εκπροσωπεί όλο τον κισσαμίτικο κόσμο.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook