Καθήλωσε τους παρευρισκομένους ο αν. καθηγητής ιατρικής του Α.Π.Θ. Δρ Λευτέρης Τσιρίδης, στην πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου. 
Ο πολυβραβευμένος καθηγητής μίλησε για τις νέες εξελίξεις στη θεραπεία της αρθρίτιδας του ισχίου και του γόνατος, αλλά και την πρόοδο στον τομέα της χρήσης των βλαστοκυττάρων στην ορθοπεδική ιατρική, αναφέρθηκε με απλά λόγια στη γενικότερη πρόοδο της ιατρικής επιστήμης, αλλά και της δικής του επιστημονικής ομάδας, η οποία έχει πραγματοποιήσει πραγματικά άλματα προς τα εμπρός.
Παράλληλα, βραβεύτηκε από τον Ρ. Ο. Ηρακλείου ο κ. Βλάσης Ζωγραφάκης – Σφακιανάκης για την ευγενική προσφορά των δυο υπεραιωνόβιων ελιών προς τον Όμιλο, (μια εκ των οποίων έχει ήδη μεταφυτευτεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου), ενώ έγινε και η απονομή των σημάτων υποστηρικτών του Ροταριανού Ιδρύματος στους Π. Κρουσταλάκη, Ν. Χουχουρέλο, Α. Καρέλη, G. A. Garancini, Χ. Κανελόπουλο, M. Di Babbo και Γ. Αποστολάκη.
Ο Ρ. Ο. Ηρακλείου με ανακοίνωσή του \”θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου GALAXY κ. Γιάννη Οικονόμου για την καταπληκτική φιλοξενία που για μια ακόμα φορά επιφύλαξε στα μέλη και τους φίλους του Ρ. Ο. Ηρακλείου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook