Αυλαία του πρωταθλήματος της Football League, με ήττα για του Νέους του ΟΦΗ. Οι ταλαντούχοι «ασπρόμαυροι», σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση που έγινε την Κυριακή (22/05), στο Ελληνικό, έχασαν με 1-0 από τον Εθνικό.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και οι παίκτες των δύο ομάδων, επηρεάστηκαν εμφανώς, από τον πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, οι Πειραιώτες το πρώτο και οι Κρητικοί το δεύτερο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημείωσε ο Ντούλιας στο 20’, με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από αδράνεια της άμυνας του

ΟΦΗ, ενώ ευκαιρίες για να επιτευχθούν περισσότερα γκολ, χάθηκαν και από τους δύο μονομάχους
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παπάζογλου με βοηθούς τον κ. Λάμπρου και την κ. Αντωνίου, όλοι του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.
To ευχαριστώ του Καβουσανού και η επόμενη μέρα
Αναφερόμενος στον τελευταίο αγώνα με τον Εθνικό, αλλά κάνοντας παράλληλα κι ένα σχόλιο για όλη τη φετινή σεζόν, ο προπονητής της ομάδας Νέων του ΟΦΗ, Γιώργος Καβουσανός, επισήμανε: «Η παρουσία μας στο παιχνίδι, είχε δύο όψεις: στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μέτριοι, χωρίς αγωνιστική διάθεση και χωρίς συγκέντρωση, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, είχαμε την πρωτοβουλία και αν ήμασταν λίγο τυχεροί, θα είχαμε ισοφαρίσει. Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά. Πλέον κοιτάζουμε την επόμενη ημέρα αυτής της ομάδας – η οποία φυσικά και εξαρτάται από την αντίστοιχη της πρώτης ομάδας – ευελπιστώντας στην δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου για την επόμενη σεζόν».
Εθνικός (Θ. Τσιριμώκος): Παππάς, Ιατρού, Τσιούμας, Ρούσσος, Σαμλίδης, Μωυσιάδης, Σαλιμπασά (90΄Ρούστας), Κυριακάκης, Κατσιγιάννης (84’ Γκορόγιας), Ντούλιας (90’ Χολέβας), Μπίτσας.
ΟΦΗ (Γ. Καβουσανός): Γιαγκιόζης (75’ Γιαννόπουλος), Μπολάκης, Δαμιανάκης (68’ Παπαδάκης), Φαζός, Απτσιαούρι, Ντελία, Σκουτέλης, Νύκταρης, Καρδαμίτσης, Κολλιακουδάκης, Τσικουδάκης (65’ Χαλκιαδάκης Ι.).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook