Απέναντι στο Ν.Ο. Πατρών θα ξεκινήσει την προσπάθεια του στον όμιλο ανόδου της Α2 κατηγορίας υδατοσφαίρισης ανδρών ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Με το παιχνίδι κόντρα στο Ν.Ο. Πατρών θα ξεκινήσει η προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES στον όμιλο ανόδου για το πρωτάθλημα της Α2. Οι αγώνες, όπως και στην προηγούμενη φάση, θα διεξαχθούν ξανά σε δύο γύρους, με την άνοδο στην Α1 κατηγορία να σφραγίζουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες δύο θέσεις.  

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα που βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας θα αντιμετωπίσει ακόμα τη Ν.Ε. Λαμίας, τον Υδραϊκό, τον ΟΥΚ Βόλου και το Ν.Ο. Καλαμακίου, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για τις 27-29 Ιουνίου. Όσον αφορά τον β’ γύρο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από 18 έως 20 Ιουλίου.
Σχετικά με το αποτέλεσμα της κλήρωσης, ο Ηλίας Μαχαίρας δήλωσε: «Η κλήρωση δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι κακή, είναι βατή. Έτσι κι αλλιώς θα παίζαμε με όλους τους αντιπάλους. Από τη στιγμή όμως που πρέπει μέσα σε δυόμιση μέρες να παίξουμε πέντε παιχνίδια σίγουρα έχει σημασία η σειρά, άρα μπορούμε να πούμε σε πρώτη φάση ότι η κλήρωση είναι βατή. Από μας εξαρτάται πόσο θα δουλέψουμε στις 20 περίπου μέρες που θα ‘χουμε μετά τη λήξη των εξετάσεων. Το θέμα είναι να \”μαζευτούμε\” και να δούμε τι πρόσωπο θα παρουσιάσουμε».
Ερωτηθείς για το στόχο που θέτει ο Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES στους αγώνες για τον όμιλο ανόδου, είπε: «Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και από εκεί και πέρα το αν θα μπορούμε ή δεν θα μπορούμε να αγωνιστούμε στην Α1 θέλει πολύ συζήτηση και δεν εξαρτάται από τα παιδιά που θα παίξουν τώρα. Δε νομίζω ότι παίζει κανείς για να χάσει. Πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν θεωρώ δηλαδή ότι επειδή δεν ξέρουμε αν θ’ αγωνιστούμε στην Α1, δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε στις πρώτες δύο ομάδες. Είναι δύσκολο αλλά όπως ήταν δύσκολο να μπούμε και στον όμιλο ανόδου, το ίδιο δύσκολο είναι και τώρα να είμαστε στις ομάδες που θα είναι στις δύο πρώτες θέσεις».
Αναλυτικά η κλήρωση στον όμιλο ανόδου έχει ως εξής:

1η αγωνιστική

Υδραϊκός – Ν.Ο. Καλαμακίου
Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES – Ν.Ο. Πατρών
ΟΥΚ Βόλου  – Ν.Ε. Λαμίας

2η αγωνιστική

Ν.Ο. Καλαμακίου – Ν.Ο. Πατρών
Ν.Ε. Λαμίας – Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES
Υδραϊκός – ΟΥΚ Βόλου  

3η αγωνιστική

Ν.Ο. Πατρών – Ν.Ε. Λαμίας
ΟΥΚ Βόλου – Ν.Ο. Καλαμακίου
Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES – Υδραϊκός

4η αγωνιστική

Ν.Ο. Καλαμακίου – Ν.Ε. Λαμίας
Υδραϊκός – Ν.Ο. Πατρών
ΟΥΚ Βόλου – Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES

5η αγωνιστική

Ν.Ε. Λαμίας – Υδραϊκός
Ν.Ο. Πατρών – ΟΥΚ Βόλου
Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES – Ν.Ο. Καλαμακίου
 

Η κλήρωση της τελικής φάσης για τους Εφήβους

Στον 1ο όμιλο με αντιπάλους τη Βουλιαγμένη, τον Ολυμπιακό, το Ν.Ο. Ρεθύμνου και τον Άρη Θεσσαλονίκης κληρώθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων για τη τελική φάση του πρωταθλήματος πόλο Εφήβων που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 10-13 Ιουλίου.
Η χανιώτικη ομάδα προετοιμάζεται μάλιστα αυτή την περίοδο έτσι ώστε να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.
Στον 2ο όμιλο κληρώθηκαν οι ομάδες: ΠΑΟΚ, Παλαιό Φάληρο, Ποσειδών Ιλισίων, ΑΝΟ Γλυφάδας και Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook