Τη δεύτερη θέση, στο τουρνουά του Μπρόκελεν, στην Ολλανδία, κατέλαβε τελικά, την Κυριακή (22/05), η επίλεκτη ομάδα του Εργοτέλη. Οι ταλαντούχοι «κιτρινόμαυροι», ηττήθηκαν με 5-4 στα πέναλτι, στον μεγάλο τελικό από την FC Utrecht. Η κανονική διάρκεια και η παράταση, έληξαν 1-1.
 Το γκολ για την ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη, πέτυχε ο Κοζορώνης (39’), ενώ είχε και δύο δοκάρια με τον Άγγελο Χαντί, όπως και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Στη διαδικασία των πέναλτι, ευστόχησαν οι Σαρρής, Χαντί, Μπρούνο, ενώ αστόχησαν οι Κοζορώνης (δοκάρι) και Μπουχαλάκης. 
Στο πρωινό παιχνίδι, της Κυριακής (22/05), ο Εργοτέλης ηττήθηκε 3-1 από την FC Utrecht. Σκόρερ για τους «κιτρινόμαυρους», χρίστηκε ο Μπρούνο στο 42ο λεπτό. Η επίλεκτη ομάδα του Εργοτέλη, κέρδισε τις εντυπώσεις, σε αυτό το διεθνές τουρνουά και απέδειξε ότι εκτός από παρόν, έχει και λαμπρό μέλλον. 
Το συγκρότημα του Βασίλη Πλεσίτη, αγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό, με τους: Καβουσάκη, Τζανακάκη, Πρωτογεράκη, Σαρρή, Κανδηλάκη, Κοζορώνη, Μπουχαλάκη, Χρυσοφάκη, Χαντί, Μπρούνο, Δωματά (35’ Καλογέρης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook