Μια ακομα \”ωραία έκπληξη\” περίμενε τους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ευρωπαϊκού σχολείου Ηρακλείου.

Με έγγραφο του το Υπ Παιδείας δεν ανάβει πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι εγγραφές για την νεα σχολική χρονιά όχι μονο για το νηπιαγωγείο αλλά και για τα παιδιά της ΠΡΩΤΗΣ τάξης.

Αμέσως σήμανε συναγερμός τόσο στο εκπαιδευτικό προσωπικό, όσο και στο σύλλογο γονέων αλλά και στην διεύθυνση του ENISA τοπικά.

Το έγγραφο που εξασφάλισε το flashnews.gr είναι αποκαλυπτικό και καταδεικνύει τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα το αρμόδιο Υπουργείο.

\"\"

\"\"

Άλλωστε το συγκεκριμένο έγγραφο στάθηκε αφορμή και για την σημερινή έκτακτη συνάντηση μεταξύ του Περιφερειακού Δντη Εκπαίδευσης Κρήτης , του Δντη του ENISA και του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Ευρωπαϊκού Σχολείου.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτεία βάζει εμπόδια στην ομαλή λειτουργία του σχολείου, και υποθηκεύει το μέλλον του.

Όπως σχολίασε ο Ζαν Αντρέα Γκαραντσίνι, το γεγονός ότι περσυ δεν έγιναν εγγραφές στο νηπιαγωγείο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει το σχολείο στην Ά Δημοτικού.

Ο κύριος Κλινάκης δεσμεύτηκε να ζητήσει την ακύρωση της απόφασης,που βάζει ταφόπλακα όπως υποστηρίζουν οι γονείς, στη λειτουργία του, τις επόμενες κι όλας ημέρες.

Μετά τις άμεσες αντιδράσεις τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook