Μετά το τέλος μιας απόλυτα επιτυχημένης σεζόν και σε επίπεδο Α\’ ομάδας, αλλά και σε επίπεδο Ακαδημίας, η Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση με συγχαρητήρια και ευχαριστίες.

Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., τα μέλη και οι ποδοσφαιριστές του σωματείου Αθλητική Ένωση Εργαζομένων ΙΝ.ΚΑ, με την λήξη του πρωταθλήματος της Β\’ ΕΠΣ Χανίων, συγχαίρουν:

Τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΕΠΣ Χανίων για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Τον σύνδεσμο διαιτητών ποδοσφαίρου Χανίων για τις υψηλού επιπέδου διαιτησίες.

Την ομάδα του Άρη Βουκολιών για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τις ομάδες της Β\’ τοπικής κατηγορίας γαι την αγωνιστικότητα και το ήθος τους.

Επίσης ευχαριστούν:

Τον Πρόεδρο κύριο Αλεξάκη Απόστολο και το Δ.Σ. του συνεταιρισμού καταναλωτών ΙΝ.ΚΑ για την συνεχή και σε όλα τα επίπεδα στήριξη της ομάδας μας.

Το Δ.Σ. και τους προπονητές της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας, που με την ανιδιοτελή προσφορά τους, προωθούν τις ιδέες και τα ιδανικά του υγιούς ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Η συνεργασία μας με την Ακαδημία πρότυπο της Νέας Κυδωνίας, έδωσε την δυνατότητα και την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που εκπαιδεύτηκαν σε αυτήν, να δείξουν μέσω της ομάδας μας το πλούσιο ταλέντο τους και τις αθλητικές αξίες που διδάχθηκαν απο τους ικανότατους προπονητές.

Τον ιατρό, ορθοπεδικό Σφυράκη Ιωάννη και τον Φυσιοθεραπευτή Μπούτζουκα Αδάμ, οι οποίοι φρόντισαν για την διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση κάθε τραυματισμού που προέκυπτε κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς, αναδεικνύοντας εκτός από την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση, το ήθος και την ποιότητα που έχουν ως άνθρωποι…

Τέλος, ευχαριστούν όλους τους φίλους της ομάδας, για την παρουσία και την προσφορά τους, που ήταν καταλυτική στην επίτευξη των στόχων της.»

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook