Την Παρασκευή (20/5) η Επισκοπή πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της στο κέντρο «Κακλής», με τον κόσμο να «αγκαλιάζει» την εκδήλωση και να δίνει δυναμικό παρόν. Αρκετοί επίσημοι ήταν μέσα στους παρευρισκόμενους της βραδιάς, ενώ και η παρουσία του Γιώργου Ξηράκη κέντρισε τα βλέμματα μιας και οι φήμες τον θέλουν να είναι κοντά σε συμφωνία για να αναλάνβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση του Α.Ο. Επισκοπής για τον χορό είναι η εξής:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός της ομάδας μας την Παρασκευή 20 Μαΐου παρουσία 350 και πλέον φίλων της ομάδας μας.
Στο κέντρο «Κακλής», η οικογένεια και φίλοι της ομάδας μας διασκέδασαν υπό τους ήχους του συγκροτήματος των Γιώργη Χαλκιά και Γιάννη Κακλή, με τη φιλική συμμετοχή του Μανώλη Κακλή, μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν τιμώντας με την παρουσία τους την ομάδα μας, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ρεθύμνης & και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιου, πάτερ Γ. Λελεδάκης, ο αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Ν. Κονταξάκης, ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Ρεθύμνου κ. Γ. Γιακουμάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου κ. Γ. Σταράκης και μέλη του ΔΣ. της ένωσης, ο πρόεδρος του ΣΔΠ Ρεθύμνου κ. Γ. Κοντογιάννης και πολύ εκπρόσωποι ομάδων του νομού μας».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook