Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου αρχίζει στις 12 Ιουνίου στη Βραζιλία και όπως είναι αναμενόμενο, όχι μόνο τα ξενοδοχεία των πόλεων, όπου θα γίνουν τα σημαντικότερα παιχνίδια, έχουν ήδη «κλείσει» τα δωμάτιά τους, αλλά και οι τιμές έχουν σχεδόν διπλασιαστεί!
Όμως για εκείνους που δεν διαθέτουν τα χρήματα για να μείνουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Βραζιλία, υπάρχει η λύση των «μοτέλ του sex», που είναι φθηνότερα, υπάρχουν παντού στη χώρα και δεν είναι οίκοι ανοχής.
Όπως δηλώνει ο ιδιοκτήτης ενός από αυτά τα μοτέλ στο Σάο Πάολο, το Μουντιάλ θα αυξήσει τις δουλειές στη Βραζιλία κατά 20% και υπολογίζεται ότι οι τιμές στα ξενοδοχεία κυμαίνονται από 105 μέχρι 620 δολάρια τη βραδιά, ενώ η μέση τιμή ενός μοτέλ είναι 219 δολάρια.
Σύμφωνα με τον Felipe Martinez ιδιοκτήτη του Lush μοτέλ στο Σάο Πάολο, τις ημέρες του Μουντιάλ οι κρατήσεις των ξενοδοχείων έχουν εκτιναχθεί στα ύψη και το ίδιο και οι τιμές τους. Όμως τα μοτέλ, που υπάρχουν διάσπαρτα σαν μανιτάρια σε όλη τη χώρα, θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τους φαν της «στρογγυλής θεάς» που θα ταξιδέψουν στην χώρα, αφού προσφέρουν όλες τις ανέσεις των μεγάλων ξενοδοχείων πχ θέα και σάουνα.
Όπως εξηγεί ο Martinez, αυτά τα μοτέλ δεν είναι οίκοι ανοχής, αλλά απευθύνονται σε Βραζιλιάνους που πηγαίνουν στην πόλη για δουλειές και αποφασίζουν να διανυκτερεύσουν ή σε νέους ανθρώπους που μένουν με τους δικούς τους και επιθυμούν να περάσουν μια «νύχτα ιδιωτικής ζωής» με το ταίρι τους.
Πάντως οι τουριστικοί επιχειρηματίες στη Βραζιλία θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το μεγάλο γεγονός του Μουντιάλ και στα διάφορα τουριστικά blog έχουν ήδη αρχίσει να διαφημίζονται και στα αγγλικά, προκειμένου να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιρόφιλους τουρίστες!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook