Σήμερα το απόγευμα, στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο κατά της εν πλω καταστροφής των χημικών της Συρίας στην Πλατεία της Αγοράς.

To Aνοιxτό Συντονιστικό Χανίων κατά των Χημικών του πολέμου σε σχετική ανακοίνωση καλεί σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο αναφέροντας:

\”Μοναδική οριστική λύση είναι όχι μόνο η τυπική απαγόρευση χρήσης όπλων χημικού πολέμου, αλλά η εφαρμογή μέτρων αποτροπής κατασκευής χημικών και πυρηνικών οπλοστασίων από ολες τις χώρες του πλανήτη. Λεμε ΟΧΙ σε όλους του πολέμους\”

Ενωση γονεων Χανίων: Καλεσμα κατα των Χημικων

Η Ένωση γονέων Χανίων απευθύνει το δικό της κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο:

H Ενωση Γονεων Χανιων συμμετεχει και προσκαλει τους γονεις στην κινητοποιηση κατα της Υδολυσης των χημικων της Συριας την Πεμπτη 5/6/2014 και ωρα 19.30 στην Πλατεια της Αγορας.
Μπορει η οδηγια απαγορευσης της αλιειας στη Μεσογειο να αφορα την προστασια του γονου και να μη σηματοδοτει την εναρξη της Υδρολυσης ,ομως αραγε πρεπει να περιμενουμε να μολυνθει η Μεσογειος για να διαμαρτυρηθουμε?Πρεπει να γινει το κακο για να αφυπνιστουμε?

Στα παιδια μας μαθαινουμε με χιλιες συμβουλεςτο <Καλλιον το προλαμβανειν ή το θεραπευειν>.Αυτο θα βροντοφωναξουμε ολοι μαζι αυριο.Δεν επιτρεπουμε πειραματα, που οι επιπτωσεις και οι πιθανες παρεκλισεις τους μας καθιστουν πειραματοζωα εμας και τα παιδια μας. Αν συμβει το λαθος η φυση δε συγχωρει.Ανταποδιδει και επιστρεφει στις επομενες γενεες..

Υπαρχει Πρωτοκολλο να καταστρεφονται τα χημικα οπλα στις χωρες που τα παραγουν,Ας τηρηθει λοιπον.

Το περιβαλλον ,το δανειστηκαμε απ τα παιδια μας.Οφειλουμε να το προστατευσουμε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook