Υπερ της ίδρυσης εφετείου στο Ηράκλειο τάχθηκε σήμερα με δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος του περιφερειακού συμβουλίου καινοτομίας ο περιφερειάρχης Κρήτης κ.Αρναουτάκης .

Ερωτώμενος από δημοσιογράφους για την αντίθεση του αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Βουλγαράκη στη προοπτική ίδρυσης εφετείου στο Ηράκλειο ο κ.Αρναουτάκης είπε ότι:θα προσπαθήσει να μην ταλαιπωρείται ο πολίτης σε όλη τη Κρήτη και ο Σητειακός αυτή τη στιγμή υφίσταται ταλαιπωρία για να πάει στο εφετείο στα Χανιά.\”

Αρα συνέχισε \”είμαστε υπερ της ίδρυσης εφετείου στο Ηράκλειο.Αυτή είναι η θέση μας ως Περιφέρεια.\”

Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις δηλώσεις Αρναουτάκη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων , Δημήτρης Ποντικάκης, ο οποίος επεσήμανε στο flashnews.gr, ότι:

\”Ο κ. Αρναουτάκης, εξακολουθεί να είναι Περιφερειάρχης Ηρακλείου και όχι Κρήτης, καθώς ο καθένας κρίνεται από τις δηλώσεις του και από τις πράξεις του. Ο κ. Αρναουτάκης έκανε κάτι απαράδεκτο, καθώς δεν είναι πλέον βουλευτής Ηρακλείου. Μάλιστα τον είχαμε καλέσει και στην πρόσφατη σύσκεψη που κάναμε για το Εφετείο και δεν προσήλθε. Δεν μπήκε στον κόπο να ακούσει και την δική μας πλευρά.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook