Μεγάλη βάση έχει το σενάριο επιστροφής του Λιονέλ Φαμπρίτσιο Πότσι στον Πλατανιά.
Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος απέδειξε με τις εμφανίσεις με τον Α.Ο. Χανιά στο πρωτάθλημα της Football League ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί φορώντας τη φανέλα της Λάρισας.
Οι \”ερυθρόλευκοι\” σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 28χρονου ποδοσφαιριστή, που αγωνίστηκε στην ομάδα για δύο σεζόν (2009-2011). 

Ενδιαφέρον για Ανιέτε, διαφορά με Μπουμάλ

Ο Αντόνιο Ανιέτε μετά τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με τη Νίκη Βόλου στη Football League έχει αποτελέσει στόχο αρκετών ομάδων της Super League. Στο \”παιχνίδι\” της διεκδίκησης του έχει μπει και ο Πλατανιάς, χωρίς η περίπτωσή του όμως να είναι εύκολη. 
Ο Ισπανός επιτελικός μέσος μέτρησε με τη φανέλα της Νίκης 18 γκολ σε 36 συμμετοχές και ήδη έχουν γραφτεί δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι την περίπτωση του εξετάζει μεταξύ άλλων και ο Ατρόμητος. 
Τον Ανιέτε είχε φέρει πρώτη φορά στην Ελλάδα τη σεζόν 2012-2013 ο Ολυμπιακός Βόλου (34 συμμετοχές-7 γκολ).
Ο Ολιβιέρ Μπουμάλ απασχόλησε τους ιθύνοντες του Πλατανιά, αλλά η διαφορά που παρουσιάστηκε στο οικονομικό κομμάτι δεν επιτρέπει να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα για τον Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή, που άρχισε τη σεζόν στον Παναιτωλικό και την ολοκλήρωσε στον Ηρακλή Ψαχνών, προβάδισμα έχει ο Πανιώνιος, αν και το όνομά του \”παίζει\” και για ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook