Το δικό του \”ευχαριστώ\” σε όσους τον βοήθησαν στα δύο χρόνια παρουσίας του στον Α.Ο. Χανιά είπε μέσω γραπτής δήλωσης ο Κώστας Θεοδωρόπουλος.
Ο Λαρισαίος γκολκίπερ, που έκανε το άλμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε περήφανος που φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΧ, στον οποίο είχε έρθει επί προεδρίας Νίκου Λαγομιτζή.
Αναλυτικά:

«Φεύγοντας από τα Χανιά και την ομάδα του ΑΟΧ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον φίλαθλο κόσμο σε αυτό το ταξίδι των δυο χρόνων που είχα με την φανέλα της ομάδος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Μουράτ Σεροπιάν και τους γυμναστές Θοδωρή Γκάτζιο και Γιώργο Κετικίδη για την συνεργασία που είχαμε, ενώ θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ, το οποίο φαντάζει πολύ μικρό για όλα όσα έχει κάνει, στον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Μπακόπουλο, με τον οποίο περάσαμε άπειρες ώρες προπόνησης και ήταν ο φύλακας άγγελος μου όλο αυτό το διάστημα και μεγάλος δάσκαλος. Φυσικά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τον Στράτο Γιαννάκη, ο οποίος ήταν κοντά μας πέρυσι, και τον Αποστόλη Κουνδουράκη, τους φροντιστές με τους οποίους συνεργάστηκα, τους φυσιοθεραπευτές της ομάδος, τον Αδάμ Μπούτζουκα και τον Μιχάλη Κυβερνητάκη.

Τέλος να ευχαριστήσω τον νυν πρόεδρο της ομάδος Νίκο Κατσιγιάννη αλλά και όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, τις διοικήσεις τόσο πέρυσι όσο και φέτος και φυσικά όλους τους συμπαίκτες μου, ήταν οι καλύτεροι συνοδοιπόροι σε ένα ταξίδι όπως είπα, που δεν θα ξεχάσω ποτέ καθώς έκανα μόνο φίλους τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ  ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΝΙΑ.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook