Με πάνω απο μισό κιλό χασίς, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αγίου Βασιλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 20 ετών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, όπου στο εσωτερικό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 63 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη.
Από την διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες έκρυβαν, στη συγκεκριμένη αγροτική περιοχή ναρκωτικές ουσίες.
Ακολούθησε έρευνα, σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, στην εν λόγω αγροτική τοποθεσία, όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν 630 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, τρείς συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ως μέσα επικοινωνίας για την τέλεση αξιόποινων πράξεων και το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων εξήντα (460) ευρώ.
Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook