Με συνοπτικές διαδικασίες ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον πρώην -εδώ και λίγες ημέρες- προπονητή του Α.Ο. Χανιά Μουράτ Σεροπιάν.
Το γεγονός ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (06/06) ο Ελληνοαρμένιος τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο των \”μελανόλευκων\” Αντώνη Ρέλλα και λίγες ώρες μετά ανακοινώθηκε και επίσημα δείχνει ότι είχαν βάση τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι εδώ και καιρό είχε επέλθει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Συγκεκριμένα το θέμα είχε βγει στη δημοσιότητα από τις 5 Μαΐου από την ιστοσελίδα panaigialeiosfc.com (πατήστε ΕΔΩ), οπότε επιβεβαιώθηκε το ότι \”όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…\”.
Ο \”Σέρο\” προτίμησε την ομάδα του Αιγίου, παρότι και ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι ήταν στη λίστα και του Αστέρα Τρίπολης και της Ξάνθης.
Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου:

«Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Μουράτ Σεροπιάν. Σήμερα το μεσημέρι ο εν λόγω προπονητής βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Αντώνη Ρέλλα, όπου και συμφώνησαν σε όλες τις λεπτομέρειες.»

Οι πρώτες του δηλώσεις:

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Σεροπιάν δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να γίνομαι μέλος αυτής της ομάδας με την τόσο μεγάλη ιστορία και τον υπέροχο κόσμο της. Θα βάλω τα δυνατά μου για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης  που μου έδειξαν και να συνεχίσω με το καλύτερο τρόπο το έργο του προηγούμενου προπονητή και των επιτυχιών που είχε η ομάδα.»
Μένει να φανεί αν τον ακολουθήσει στο Αίγιο και ο συνεργάτης του στον ΑΟΧ Γιώργος Κετικίδης, αφού είναι δεδομένο ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι απίθανο να συμβεί το ίδιο και με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Μπακόπουλο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook