​Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό.

Μια 34χρονη καθηγήτρια Αγγλικών, η Μπρίαν Λαντ Άλτις, από την Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου.

Πιο συγκεκριμένα, η 34χρονη, η οποία είναι παντρεμένη και έχει και ένα ανήλικο παιδί, κατηγορείται ότι έκανε τουλάχιστον… 5 φορές σεξ με έναν… 16χρονο μαθητή της.

\"\"

Οι συνευρέσεις φαίνεται να έγιναν το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο εως και τον Σεπτέμβριο του 2013, ενώ την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η δίκη της «αχόρταγης» δασκάλας.

Ο 16χρονος παράδέχτηκε ότι τα «είχε» με την δασκάλα του, ενώ τόνισε ότι στράφηκε σε αυτήν επειδή είχε μετακομίσει πρόσφατα και ένιωθε μόνος του.

\"\"

Στην δίκη αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο ανήλικος μαθητής δεν έχει καλές σχέσεις με τους γονείς τους και ότι κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ ο ίδιος παραδέχτηκε ότι η πρώτη σεξουαλική επαφή με την δασκάλα του ήταν στο πάρκινγκ… μιας εκκλησίας!

\"\"

Μάλιστα, ο νεαρός περιέγραψε το κορμί της 34χρονης, πόντο- πόντο όπως έκανε και με τα τατουάζ που το «κοσμούν». Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, ο 16χρονος ήξερε και το πώς είναι το εσωτερικό του σπιτιού της «ερωτικής» δασκάλας, ενώ ανέφερε την ακριβή διάταξη των πραγμάτων της, μέσα στον χώρο.

\"\"

Η «ορεξάτη» 34χρονη αρνήθηκε τις κατηγορίες, χωρίς όμως να πείσει τους δικαστές αφού διέταξαν την προφυλάκιση της και την επανάληψη της δίκης για τον Σεπτέμβρη του 2014.

\"\"

Δεν ήταν όμως μόνο οι δικαστές που δεν πείστηκαν για την αθωότητα της γυναίκας, αφού ο σύζυγος της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ζητώντας και την κηδεμονία του παιδιού της!

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook