Κατάγεται από τη Νεβάδα, έχει μαύρη ζώνη τέταρτου βαθμού στο Τάε Κβον Ντο και κέρδισε τον τίτλο της Μις ΗΠΑ για το 2014 στο διαγωνισμό που έγινε στο Baton Rouge, το βράδυ της Κυριακής.

Ο λόγος για την 24χρονη Nia Sanchez από το Λας Βέγκας, η οποία είχε τον τίτλο της Μις Νεβάδα και φόρεσε και το στέμμα της πιο όμορφης των ΗΠΑ, ξεπερνώντας άλλες 50 καλλονές από τις υπόλοιπες πολιτείες.

Λίγα λεπτά πριν την ανακοίνωση ότι θα στεφθεί Μις ΗΠΑ, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Nia να πιάνεται και να κοιτάει με άγχος τη δεύτερη φιναλίστ του διαγωνισμού, τη Μις Βόρεια Ντακότα, Audra Mari.

\"\"

Ανάμεσα στις υπόλοιπες… κούκλες ήταν Μις Γεωργία, Tiana Griggs, η Μις Λουιζιάνα, Brittany Guidry, η Μις Φλόριντα, Brittany Oldehoff και η Μις Αιόβα, Carlyn Bradarich.

Η στέψη της Nia έγινε από την Erin Brady, από το Νότιο Glastonbury του Κοννέκτικατ, η οποία ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού το 2013.

\"\"

Η νικήτρια των 63ων καλλιστείων -η διοργάνωση των οποίων ανήκει στον Donald Trump- θα εκπροσωπήσει σε λίγους μήνες τη χώρα της στο διαγωνισμό Miss Universe 2014.

 Η Nia Sanchez γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου του 1990 στο Σακραμέντο και μετακόμισε στο Λας Βέγκας σε ηλικία 6 ετών.

\"\"

Από τα 12 της, ασχολείται με το Τάε Κβον Ντο και τα τελευταία επτά χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

Στο βιογραφικό της έχουν καταγραφεί και πολλά ταξίδια, μιας και έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 13 χώρες του κόσμου και έχει εργαστεί σε αυτές.

Συγκεκριμένα, εργάστηκε ως νταντά στην Αυστρία, αλλά και στη Disneyland στο Χονγκ Κονγκ.

\"\"

Όπως αποκάλυψε η ίδια κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων του διαγωνισμού, έχει ιδιαίτερες γνώσεις στις πολεμικές τέχνες! Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε για την ασφάλεια των… όμορφων διαγωνιζομένων, η Sanchez απάντησε ότι η μαύρη ζώνη της έδωσε μία αίσθηση ασφάλειας και αυτοπεποίθησης, παρόλα αυτά -όπως είπε- οι φρουροί είναι πάντα μια έξτρα ασφάλεια.

\"\"

Όσο για το αν είναι μόνη, η σέξι Μις ΗΠΑ είναι εδώ και αρκετούς μήνες ζευγάρι με τον ηθοποιό και μοντέλο Daniel Booko, γνωστό από τη συμμετοχή του στην πρώτη ταινία «X Men», στην ταινία «Ο Πλανήτης Των Πιθήκων», αλλά και στο «Hunger Games».

\"\"

Μέσα στην τελική εικοσάδα του διαγωνισμού βρέθηκε και η Μις Πενσυλβάνια, Valerie Gatto, η οποία είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της ότι η μητέρα της είχε μείνει σε εκείνη μετά από βιασμό, όταν ένας άντρας υπό την απειλή μαχαιριού την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά σε ηλικία 19 ετών.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook