Την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος Τελικός του 16ου Παγκρήτιου Φωνητικού Διαγωνισμού, στο Island club στο Ηράκλειο.

Μετά από την προκριματική διαδικασία ξεχώρισαν δεκαοχτώ υποψήφιοι οι οποίοι θα διαγωνισθούν στον τελικό (Τσουκαλάς Σταύρος, Τιτάκη Εμμανουέλα, Κασαπάκης Γιώργος, Μαγούλιου Θεώνη, Πρασατζάκης Μάριος, Κτενιαδάκη Αμαλία, Γρηγοριάν Γρηγόρης, Βασιλειάδη Δέσποινα, Αυγουστινάκης Μιχάλης, Βασιλάκης Χρήστος, Κατσαφάρα Γωγώ, Παρασύρης Γιώργος, Μπελεγρίνου Μαρία, Μαθιουδάκης Κώστας, Μανίκα Μαρία, Καραϊσκάκης Λέανδρος, Παυλάκη Στέλλα, Σταυρακάκης Κώστας).

Μέσα από το διαγωνισμό οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία τραγουδώντας μπροστά σε κοινό, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις δυνατότητές τους και βέβαια να διακριθούν.

Οι υποψήφιοι, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, θα ερμηνεύσουν τραγούδια της επιλογής τους και θα βαθμολογηθούν για την ερμηνεία, την τεχνική κατάρτιση και την σκηνική παρουσία. 

Αυτοί που θα διακριθούν και όσοι από τους συμμετέχοντες θελήσουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το τραγούδι θα έχουν την υποστήριξη της Cretanart Productions.

Τη βραδιά θα παρουσιάσει η Μαριλή Σωτηράκη.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

 

Ώρα Προσέλευσης: 22:30

Είσοδος με ποτό 15ευρώ

Τηλ. Κρατήσεων  2810 229229

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook